Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Jack Grealish, victima unui jaf de 1,1 milioane de euro

Manchester City Publicat pe 29 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21445021/1/tw-grealish.jpg

Internaţionalul englez Jack Grealish a fost victima unui jaf în timp ce Manchester City învingea cu 3-1 pe terenul echipei Everton. Prejudiciul se ridică la peste un milion de euro, relatează RMC Sport.

Fotbalistul participa la victoria liderei Angliei în faţa formaţiei Everton, la Liverpool, când poliţia a fost chemată de urgenţă la locuinţa sa din Cheshire.

Conform primelor cercetări, membrii familiei sale se aflau acasă în momentul în care s-a dat alarma. Jaful nu s-a soldat cu răniri, dar s-au furat bijuterii şi ceasuri. Pierderea ar fi de 1 milion de lire sterline, adică 1,15 milioane de euro.

Poliţia nu a făcut nicio arestare, în ciuda utilizării unui elicopter în timpul intervenţiei. A fost lansat un apel pentru informaţii: "Oricine are informaţii despre acest incident este rugat să contacteze poliţia din Cheshire".

În 2021, alt jucător de la Manchester City, João Cancelo, a fost ţinta unui jaf şi a fost agresat de intruşi. "Întreaga mea familie a fost terorizată", a povestit el ulterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele