Ultima oră
VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB
Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm” VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm”
Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj” Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj”
Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze” Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze”
Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup

Jandarmeria confirmă că FCU Craiova va juca fără fani următorul meci din Superliga

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21003268/2/fcu.jpg

Decizie surprinzătoare luată de FCU Craiova. Oltenii au anunţat că vor juca o perioadă nedeterminată partidele de pe teren propriu, fără spectatori.

Totul a pornit de la partida de duminica trecută, de la Sfântu Gheorghe, când galeria oltenilor a scandat lozinci xenofobe, iar centralul a oprit ostilităţile. Ulterior, patronul Adrian Mititelu şi-a manifestat dezamăgirea, iar acum a venit măsura şocantă.

Solicitarea lui Adrian Mititelu a fost îndeplinită, iar Jandarmeria Craiova confirmă că meciul contra Universităţii Cluj se va juca cu tribunele goale.

”Meciul de fotbal se va disputa fără spectatori, însă jandarmii vor fi prezenţi pentru a preveni orice încălcare de la normele legale.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.

În cazul în care sunt suporteri care doresc să îşi susţină echipa în anumite locaţii din spaţiul public, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică”
, este comunicatul Jandarmeriei Craiova. 

mail-share icon Email
viewscnt