Ultima oră
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1! Ezekiel deschide scorul VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1! Ezekiel deschide scorul
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

JO 2020, Atletism | Bianca Ghelber, calificată în finală la aruncarea ciocanului

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20330486/1/ghe.jpg

Atleta Bianca Ghelber s-a calificat, duminică, în finala probei de aruncarea ciocanului, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Alina Rotaru şi Florentina Iuşco au ratat finala la săritura în lungime.

La aruncarea ciocanului, Bianca Ghelber a reuşit o aruncare de 71.72 metri, cu care s-a clasat pe locul 7 în grupa B de calificare, după ce primele încercări au măsurat 69.78 metri şi 70.80 metri. Ghelber s-a calificat în finala probei, care va avea loc marţi.

La săritura în lungime, Alina Rotaru a fost pe locul 10 în grupa A de calificare, cu cea mai bună săritură de 6.51 metri, după încercări la 6.46 şi 6.47 metri, iar Florentina Iuşco, în grupa B, s-a clasat pe locul 9, cu 6.36 metri cea mai bună performanţă şi 6.19 metri într-o altă încercare.

Ambele au ratat calificarea în finala probei.

La startul competiţiei atletice de la Tokyo, România a trimis sportivii Florentina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Daniela Stanciu (săritura în înălţime), Alin Firfirică (aruncarea discului), Marius Cocioran (50 km marş), Rareş Toader (aruncarea greutăţii), Bianca Ghelber (aruncarea ciocanului), Andrea Mikloş (400 m), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele