Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Joci la cazinouri live? Iată câteva lucruri de care ar trebui să ţii cont

Special Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21556858/2/primasport-2.jpg

Secţiunea live a cazinourilor online îi atrage pe cei care caută o experienţă asemănătoare cu cea dintr-un cazinou terestru. Dacă şi ţie îţi place să te relaxezi jucând ruletă sau cărţi în compania unui dealer uman, iată câteva lucruri de care ar fi bine să ţii cont:

Metodele de plată acceptate diferă de la cazino la cazino

După ce îţi deschizi cont pe platforma unui operator de jocuri de noroc, este nevoie să depui bani ca să te distrezi. Dacă foloseşti un card bancar, atunci nu e nicio problemă, pentru că toate cazinourile acceptă acest instrument. Diferenţa se face la nivelul celorlalte metode de plată. Există cazinouri cu Neteller şi platforme care nu permit depuneri prin intermediul portofelelor electronice. Trebuie să fii atent la acest detaliu atunci când alegi site-ul pe care să te distrezi.

Pot fi diferenţe importante între oferte

Un al doilea aspect pe care este bine să îl urmăreşti se referă la oferta din secţiunea live. În prezent, toţi operatorii cât de cât importanţi au o asemenea secţiune, dar nu toţi oferă acelaşi număr de mese cu dealer uman. Pe unele site-uri sunt până în 5 jocuri, iar pe altele spre 200. De asemenea, unele cazinouri au doar mesele clasice (ruletă, blackjack, baccarat), în timp ce altele pun la dispoziţia clienţilor o ofertă mult mai variată. Pot fi diferenţe importante.

Există beneficii speciale pentru amatorii de mese live

Atunci când alegi cazinoul, ţine cont că unii operatori acordă o atenţie sporită secţiunii live. Această atenţie se traduce şi prin oferte promoţionale care se aplică pentru jocurile de la mesele cu dealeri reali. Poate fi vorba de oferte săptămânale, prin care beneficiezi de jetoane în funcţie de rulaj.

Este inutil să încerci strategii la ruletă

Spre deosebire de pariurile sportive, unde rezultatul unei partide poate fi anticipat într-o oarecare măsură prin analizarea statisticii şi a informaţiilor de context, la jocurile de cazino e imposibil să îţi dai seama ce va urma. În ceea ce priveşte secţiunea live, jocul de ruletă ţine sută la sută de noroc. Este inutil să încerci aplicarea unei strategii, pentru că rezultatul fiecărei runde este de sine stătător. Dacă bila s-a oprit pe roşu la ultimele nouă învârtiri, nu înseamnă că nu se poate opri şi a zecea oară.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21556858/1/primasport-1.jpg

Jucatul la recuperare este foarte periculos

O regulă crucială în gambling este să nu joci la recuperare. Cel mai bun plan de management al banilor este acela prin care îţi împarţi bugetul în mize egale, astfel încât fondurile să îţi ajungă pentru cât mai multe runde. Dacă măreşti miza după o serie de pariuri necâştigătoare, există o probabilitate foarte mare să pierzi toată banca într-un timp record.

E recomandat să urmezi sfaturile specialiştilor

Nimeni nu îţi poate spune cum să câştigi sigur în live cazino. Pe de altă parte, dacă te documentezi şi ţii cont de sfaturile jucătorilor experimentaţi, îţi poţi mări şansele de succes. Cel mai bine este să te ghidezi după recomandările experţilor cu ştate vechi în domeniu, aşa cum este Ion Popescu: https://legalcasino.ro/author/ionpopescu/.

Ţine cont că jocurile au regulamente diferite

Unul dintre primele sfaturi ale specialiştilor despre care vorbeam mai sus este să nu intri într-un joc fără să îi cunoşti foarte bine regulamentul. Chiar şi în cazul în care consideri că ştii să joci ruletă, blackjack sau altceva, acordă câteva minute pentru citirea secţiunii info. Sunt zeci de versiuni ale fiecărui joc popular, iar fiecare variantă are „chichiţele” sale. Dacă nu ţii cont de toate detaliile rişti să pierzi bani.

Nu uita cel mai important lucru

Nu uita cel mai important lucru: jocurile de noroc sunt doar pentru distracţie. Atunci când accesezi secţiunea live, propune-ţi să te simţi bine şi nimic altceva.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele