Ultima oră
S-a stabilit programul competiţional al Ligii a II-a! Meci tare încă din prima etapă S-a stabilit programul competiţional al Ligii a II-a! Meci tare încă din prima etapă
Atanas Trică nu a stat mult timp fără echipă! Nepotul lui Ilie Balaci a semnat cu o nouă echipă Atanas Trică nu a stat mult timp fără echipă! Nepotul lui Ilie Balaci a semnat cu o nouă echipă
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat
Un fotbalist din naţionala Japoniei a fost arestat pentru agresiune sexuală Un fotbalist din naţionala Japoniei a fost arestat pentru agresiune sexuală
Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă, după ce Gigi Becali a anunţat că i-ar putea rezilia contractul lui William Baeten: „Am vorbit cu el! E adevărat” Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă, după ce Gigi Becali a anunţat că i-ar putea rezilia contractul lui William Baeten: „Am vorbit cu el! E adevărat”
Nebunie la FCSB! William Baeten a reacţionat după ce Gigi Becali a anunţat că i-ar putea rezilia contractul: „Nu înţeleg!” Nebunie la FCSB! William Baeten a reacţionat după ce Gigi Becali a anunţat că i-ar putea rezilia contractul: „Nu înţeleg!”

Jocurile Olimpice de la Paris | Yulimar Rojas nu va concura, dar va fi portdrapelul Venezuelei

JO 2024 Publicat pe 3 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21653384/1/yulimar-rojas-tw.jpg

Atleta venezueleană Yulimar Rojas, medaliată cu aur la triplusalt la Tokyo-2021 şi de şapte ori campioană mondială, nu va concura la Jocurile Olimpice de la Paris, dar va fi totuşi portdrapelul Venezuelei la ceremonia de deschidere, relatează AFP.

Sportiva în vârstă de 28 de ani îl va avea alături pe halterofilul Julio Mayora, care a câştigat argintul la Tokyo şi ţinteşte aurul la Paris.

"Dumnezeu are un plan foarte mare pentru mine. Sunt destinată să îi îndrum pe alţi sportivi să îşi urmeze visele, să nu renunţe niciodată", a spus sportiva în cadrul unei ceremonii la Caracas.

Medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, Rojas, un adevărat star în ţara sa, era cea mai mare şansă de medalie a Venezuelei, a cărei delegaţie va fi formată din 28 de sportivi la Paris. Principalele şanse la medalii stau acum pe umerii lui Mayora şi ai scrimerilor, printre care se numără Ruben Limardo, campion olimpic la Londra în 2012.

La Tokyo, Venezuela a câştigat o medalie de aur (Rojas) şi trei de argint (2 la haltere şi 1 la BMX) cu 43 de sportivi participanţi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele