Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Jocurile Olimpice | Premieră pentru boxul feminin românesc! Claudia Nechita a reuşit prima victorie şi e aproape de o medalie

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20316631/1/profimedia-0623423633.jpg

Pugilista română Maria Claudia Nechita s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei 54-57 kg la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a învins-o pe somaleza Ramla Said Ahmed Ali, după o decizie în unanimitate (5-0), luni, în Kokugikan Arena. Este prima victorie a boxului feminin românesc la Jocurile Olimpice.

Claudia Nechita va boxa în sferturile de finală pe 28 iulie, contra japonezei Sena Irie. Victoria în acest meci i-ar asigura o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"A fost primul meci şi întotdeauna sunt emoţii mari, dar în final m-am impus bine în toate cele trei reprize şi am câştigat şi sunt fericită. Când urci în ring trebuie să ai atitudine şi să fii hotărât. Pentru mine este important să câştig prima repriză şi să mă impun de la început. Pentru că asta îţi conferă avantaj şi e bine să câştigi toate cele trei runde. Aşa că am început să fac presing de a început, să conduc lupta. O cunoşteam destul de bine, a fost şi la alte competiţii, o ştiam mai de demult. Este vedetă la ea acolo, dar când urci în ring nu mai contează unde apari şi cine eşti. Îmi doresc din tot sufletul această medalie şi cred din tot sufletul că pot s-o obţin. Doamne ajută să urc cât mai sus pe podium în această competiţie", a spus Claudia Nechita, pentru Agerpres.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele