Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Jody Lukoki, internaţional din RD Congo, a murit la 29 de ani. A jucat la Ludogorets alături de mai mulţi români

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20700405/1/luk.jpg

Internaţionalul din RD Congo Jody Lukoki, care şi-a început cariera de senior la Ajax Amsterdam, a murit la vârsta de 29 de ani, informează BBC.

Lukoki a mai jucat la PEC Zwolle, clubul bulgar Ludogoreţ şi echipa turcă Yeni Malatyaspor, iar cel mai recent a fost la echipa olandez[ FC Twente.

"Clubul este şocat şi profund mişcat de acest eveniment tragic”, se arată într-un comunicat de pe site-ul FC Twente.

Cauza morţii lui Lukoki nu este încă cunoscută.

Jucătorul s-a alăturat lui FC Twente pentru un contract de doi ani în iunie anul trecut, dar a suferit o accidentare gravă la genunchi în timpul antrenamentelor de pre-sezon.

Contractul său cu Twente a fost reziliat în februarie, din cauza a ceea ce clubul a numit "probleme personale”.

Zwolle şi-a declarat "consternarea şi tristeţea” după moartea lui Lukoki, care marcase primul gol al clubului în competiţia europeană.

Săptămâna trecută, jucătorul a postat pe pagina sa de Instagram că lucrează în sală la revenirea după accidentare.

Lukoki a marcat cinci goluri în 35 de meciuri pentru Ajax înainte de a trece la Zwolle în 2014. În anul următor, s-a alăturat echipei Ludogoreţ, unde a petrecut cinci ani şi a jucat 158 ​​de meciuri, marcând 30 de goluri, fiind coleg cu Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi, Dragoş Grigore şi Dorin Rotariu.

Lukoki a reprezentat Ţările de Jos la nivel de tineret, dar şi-a făcut debutul la seniori pentru RD Congo în 2015.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri