adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Joelinton de la Newcastle, acuzat că a condus în stare de ebrietate

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20980680/1/joel.jpg

Joelinton, mijlocaşul brazilian al clubului englez Newcastle, a fost reţinut de poliţie joi dimineaţa sub acuzaţia de conducere în stare de ebrietate.

„Puţin înainte de ora 1.20, joi dimineaţa, ofiţerii de poliţie au oprit un vehicul în Ponteland (lângă Newcastle) şi l-au arestat pe şofer. Este vorba de Joelinton, 26 de ani, care a fost acuzat de conducere sub influenţa unei cantităţi de alcool care depăşeşte limita autorizată”, a declarat joi un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Joelinton va trebui să se prezinte în faţa unui tribunal din Newcastle la 26 ianuarie.

Joelinton, mijlocaş ofensiv al echipei Newcastle, a marcat în acest sezon trei goluri şi a oferit trei pase decisive pentru formaţia sa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele