Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jucătorul care va pleca în Arabia Saudită după Hermannstadt - FCSB

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20991817/1/rauta.jpg

FC Hermannstadt – FCSB, partidă din runda a 22-a a SuperLigii României, transmisă pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, duminică seară, s-a terminat cu scorul de 0-1.

Într-un meci care a început pe o ceaţă foarte deasă, Petrişor Petrescu a trimis balonul în bară, în minutul 53, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Bilel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

Pentru Alexandru Răuţă (30 de ani) a fost ultimul meci în tricoul celor de la Hermannstadt. Fostul căpitan al celor de la Dinamo va pleca în Arabia Saudită, pentru a semna cu o formaţie din liga secundă, conform anunţului făcut de tehnicianul Marius Măldărăşanu.

Răuţă a jucat 13 minute în partida de duminică seară, iar în actuala stagiune a îmbrăcat tricoul sibienilor în 16 partide.

Pe lângă Hermannstadt şi Dinamo, mijlocaşul a mai trecut în carieră pe la: FC Argeş, CS Mioveni, Pandurii, Poli Iaşi şi FC Voluntari..

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele