Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jucătorul dat afară de Gigi Becali, acum a ajuns antrenor la o echipă din Spania

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20750565/1/gigi-becali-llie-poenaru-fcsb-1.jpg

Un fost jucător de la FCSB a fost numit antrenor la o echipă din Spania. Acesta o va antrena pe Recreativo de Huelva.

Abel Gomez Moreno a semnat un contract valabil până în vara lui 2023, cu opţiune de prelungire, în cazul în care va reuşi să atingă obiectivele clubului, anunţă site-ul oficial al lui Recreativo de Huelva. Pentru el este cea mai importantă experienţă ca antrenor principal.

Noua echipă a fostului jucător al FCSB-ului se află în divizia a patra spaniolă şi a avut mari probleme financiare. Aceştia au retrogradat în 2009 din LaLiga, până în liga a cincea, de unde a reuşit să promoveze în acest an. Până la acest moment Abel Moreno le-a pregătit pe Sanluqueno şi pe Majadahonda, ambele din diviziile inferioare ale Spaniei.

Cine este Abel Moreno 

Abel Moreno (40 de ani) este unul dintre cei mai valoroşi străini, care au trecut vreodată prin Casa Liga 1. Spaniolul are 100 de meciuri în LaLiga şi 161 în LaLiga 2, dar doar 2 partide disputate în Casa Liga 1.

Jucătorul a ajuns în 2008 la FCSB, de la Murcia, în schimbul sumei de 200.000 de euro, dar nu a fost pe placul lui Gigi Becali şi a fost lăsat să plece după doar şase luni. În urma despărţirii de ”roş-albaştrii” el a explicat motivul şederii lui atât de scurte.

”Am venit în România ca să joc în Liga Campionilor, dar nu am fost pe placul patronului Gigi Becali. De asta nu am fost folosit! Am avut foarte puţine şanse să demonstrez ce pot”, a declarat Abel Gomez Moreno.

Spaniolul a evoluat ulterior la Xerez, Granada, Cordoba, Cadiz, Lorca, Murcia şi Sanluqueno, de unde s-a şi retras.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri