Ultima oră
E gata! Risto Radunovic a semnat E gata! Risto Radunovic a semnat
Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO
Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României
După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga
Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO
Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO

Jucătorul lăsat acasă de Iordănescu a spus lucrurilor pe nume: ”Mi-a fost greu. Şi acum simt amărăciunea că nu sunt acolo!”

Echipa nationala Publicat pe 22 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21638837/1/edi.png

Belgia întâlneşte România într-un duel ce face parte din a doua rundă a grupei E de la Campionatul European de Fotbal 2024. Partida va avea loc cu începere de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Belgia a pierdut surprinzător în primul meci, scor 1-0 cu Slovacia, după un meci şters făcut de Kevin De Bruyne & compania. Belgienii au nevoie de victorie pentru a rămâne în cărţi pentru calificarea la turneul final.

De cealaltă parte, România a produs surpriza la care puţini se aşteptau. „Tricolorii” au obţinut cea de-a doua victorie din istorie de la un Campionat European, în faţa Ucrainei, scor 3-0. Golurile naţionalei noastre au fost reuşite de Nicolae Stanciu, Denis Drăguş şi Răzvan Marin.

Statistica întâlnirilor direct este de partea noastră. De-a lungul timpului, România a învins Belgia de 3 ori în cele 5 meciuri disputate între cele două naţionale.

Iordănescu nu a mulţumit pe toată lumea cu selecţia pe care a făcut-o înainte de EURO. Vlad Chiricheş a fost unul dintre jucătorii care şi-ar fi dorit să meargă în Germania, dar a avut un sezon dificil în care s-a accidentat. El susţine că a discutat cu selecţionerul după amicalul cu Liechtenstein.

”Mi-a fost greu şi acum simt amărăciunea că nu sunt acolo!”

”Mi-am dorit! După accidentare şi operaţie mi-am setat obiectivul şi targetul. La momentul ăla era măreţ. Nu s-a întâmplat, dar m-a ajutat mult faptul că am avut un obiectiv mare.

Am vorbit cu Edi Iordănescu după meciul cu Liechtenstein. Şi eu mi-am dorit să vorbesc cu el. Simţeam că ar fi corect să primesc un telefon din partea lui. A făcut-o! Mă bucur că am discutat.

Mi-a explicat anumite lucruri, de ce a luat decizia. A fost ok. Mi-a fost greu şi acum simt amărăciunea că nu sunt acolo. Am puţină amărăciune că nu sunt lângă ei în Germania. Mă bucur pentru ei, pentru reuşitele lor, sper să continue. România să fie mândră de ei”, a declarat Chiricheş, conform Golazo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri