Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Jucătorul naţionalei care nu l-a impresionat deloc pe Basarab Panduru. ”Ultimele meciuri le-a jucat de Revelion”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21077360/1/rom.jpg

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Au marcat Dennis Man, în minutul 35, şi Denis Alibec, în minutul 50.

Nicolae Stanciu a purtat banderola de căpitan, iar evoluţia mijlocaşului nu l-a impresionat pe Basarab Panduru, care aştepta de la jucătorul lui Wuhan Three Towns mult mai multă iniţiativă în zona ofensivă.

 

”Mă aştept ca Stanciu să arate mai bine la următorul meci. De 3 luni de zile, nu joacă nimic.

Ultimele meciuri le-a jucat de Revelion, când dă gol, şi 27 decembrie. A câştigat campionatul Wuhan, dar de atunci nu mai joacă. Nu mă gândeam că poate să fie în formă, dar mă gândeam că joacă puţin mai sus. Am văzut că avea momente în care venea, parcă şi mai jos, între fundaşii centrali. Nu mi-a plăcut! Voiam să îl văd acolo, lângă careul advers.

Dar cred că poate meciul următor să joace mai bine. Meciul ăsta l-a ajutat pentru a intra în formă. El, din ce am înţeles, a venit singur, a intrat într-un program de pregătire. Dar are 3 luni când nu joci nimic. Că a jucat aşa era normal până la urmă”
, a spus Panduru, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri