adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Kalle Rovanpera termină pe primul loc prima zi a Raliului Suediei

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21012912/1/profimedia-0755004988.jpg

Campionul mondial en-titre, finlandezul Kalle Rovanpera a terminat pe primul loc prima zi a Raliului Suediei. Competiţia se desfăşoară pe zăpadă, calităţile piloţilor fiind testate la maxim.

Ziua de joi a adus o singură probă specială. Rovanpera a terminat cei 5.16 kilometri cu 1.6 secunde mai repede decât Ott Tanak, din Estonia. Podiumul a fost completat de Elfyn Evans, din Marea Britanie.

Liderul la general şi câştigătorul etapei precedente, din Monte-Carlo, nu ia startul la etapa nordică, astfel Rovanpera este favorit să preia şefia.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele