Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Kayserispor, foarte activă pe piaţa transferurilor! Ultimul jucător adus la echipa lui Dan Petrescu

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19927270/1/dp.jpg

Kayserispor, echipa antrenată de către Dan Petrescu, a mai adus un jucător. Este vorba despre mijlocaşul croat Karlo Muhar (25 de ani), care a venit sub formă de împrumut de la echipa poloneză Lech Poznan. Petrescu a făcut această mutare după ce a ratat transferul mijlocaşului croat Damjan Djokovic, care s-a înţeles cu Rizespor.

Karlo Muhar joacă mijlocaş la închidere şi a bifat 6 apariţii pentru Lech Poznan în acest sezon. A venit sub formă de împrumut până în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19927270/2/muhar.jpg

În această iarnă, Kayserispor i-a mai transferat pe Ramazan Civelek (fundaş dreapta), Ugur Demirok (fundaş central), Anton Maglica (atacant) şi Melih Okutan (mijlocaş).

Kayserispor, ocupanta locului 17 în Superliga Turciei, joacă luni la Istanbul cu Fenerbahce, de la ora 18:00, în exclusivitate pe Look Sport+.

Denis Alibec şi Silviu Lung Jr sunt accidentaţi, dar Cristi Săpunaru este anunţat titular pentru echipa lui Dan Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele