adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

Kylian Mbappe, cel mai valoros fotbalist din lume! Starul PSG-ului, cotă de 205,6 milioane de euro

PSG Publicat pe 6 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20731258/1/mbappe.jpg

Francezul Kylian Mbappe, care şi-a prelungit recent contractul cu Paris Saint-Germain, este cel mai valoros fotbalist din lume, conform unei liste pe care a prezentat-o, luni, Observatorul fotbalului CIES. Mbappe are o valoare estimată la 205,6 milioane de euro. Francezul de 23,4 ani are contract cu PSG până în iunie 2025.

Pe locul doi se află brazilianul Vinicius Junior, de la Real Madrid (21,9 ani, contract până în iunie 2024), cu o valoare de 183,3 milioane de euro.

Poziţia a treia este ocupată de norvegianul Erling Haaland de la Manchester City (21,9 ani, contract până în iunie 2027), cu o valoare de 152,6 milioane de euro.

Top 10 este completat de Pedri Gonzalez (FC Barcelona) – 135,1 milioane de euro, Jude Bellingham (Borussia Dortmund) – 133,7 milioane, Phil Foden (Manchester City) – 124, Frenkie de Jong (FC Barcelona) – 112,5, Luis Diaz (Liverpool) – 110, Ruben Dias (Manchester City) – 109,6 şi Ferran Torres (FC Barcelona) – 109,5.

Cele mai în vârstă fotbalist din top 100 prezentat de CIES este Kevin de Bruyne, 30 de ani, care ocupă locul 76, cu o valoare de 57 de milioane de euro. Cel mai tânăr din top este Pablo Gavi, 17 ani, care ocupă locul 73, cu 58 de milioane.

Cluburile din Premier League domină topul, având 41 de reprezentanţi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele