Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1. ”Câinii” ratează o victorie ce părea facilă VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1. ”Câinii” ratează o victorie ce părea facilă
VIDEO | Sheffield - Burnley 1-4. Oaspeţii câştigă duelul suferinţei şi speră la salvarea de la retrogradare VIDEO | Sheffield - Burnley 1-4. Oaspeţii câştigă duelul suferinţei şi speră la salvarea de la retrogradare
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil

Kylian Mbappe, nemulţumit de o clauză solicitată de Real Madrid. PSG încearcă să profite

Real Madrid Publicat pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20699355/1/profimedia-0627260228.jpg

Deşi venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid părea iminentă, starul francez pare să se îndrepte către o prelungire a contractului către PSG.

Kylian Mbappe, nemulţumit de o clauză solicitată de Real Madrid. PSG încearcă să profite

Atacantul în vârstă de 23 de ani este complet nemulţumit de una dintre pretenţiile contractuale ale conducerii madrilene, care îi solicită acestuia 50 % din valoarea drepturilor sale de imagine, potrivit publicaţiei iberice El Pais.

”Drepturile de imagine reprezintă cheia pentru transferul lui Kylian Mbappe!”, notează sursa citată.

Real Madrid a încercat, în luna martie, conform sursei citate, să îl convingă pe Kylian Mbappe să vină pe Santiago Bernabeu cu o ofertă absolut galactică: 180 de milioane de euro bonus la semnătură şi un salariu net de 40 de milioane de euro pe sezon.

Având colaborări cu EA, Nike şi Hublot, Kylian Mbappe a câştigat din drepturile de imagine în timpul sezonului curent 40 de milioane de euro, sumă care ar putea urca la 70 de milioane în viitor. Solicitarea conducerii ”albilor” de a renunţa la 50 % din drepturile de imagine a stârnit nemulţumire atât pentru fotbalist, cât şi în anturajul său.

Real Madrid, însă, încearcă să îl convingă pe Mbappe că sosirea sa în capitala Spaniei i-ar aduce mai multe contracte de sponsorizare, ceea ce ar compensa pierderea a 50 % din drepturile sale de imagine către campioana Spaniei.

”Nu am luat o decizie, pentru că au apărut elemente noi de luat în calcul.”, a răspuns Kylian Mbappe, cu privire la hotărârea asupra viitorului său, aluziv la clauza despre care conducerea Realului nu ar fi menţionat nimic până în martie.

PSG încearcă să profite de neînţelegerea dintre Mbappe şi Real Madrid pentru a-şi convinge starul să rămână la Paris. Parizienii nu îi solicită acestuia niciun ban din sponsorizări şi îi propun 3 variante fabuloase pentru a rămâne pe Parc des Princes:

  1. Pentru prelungire pe doi ani: bonus la semnătură de 80 de milioane de euro şi un salariu net de 40 de milioane în primul sezon. În al doilea, concomitent cu plecarea lui Lionel Messi, Mbappe ar câştiga cu 10 milioane de euro în plus.
  2. Pentru prelungire pe 3 ani: bonus la semnătură de 130 de milioane de euro şi un salariu de 40 de milioane de euro în primul an, iar în anii doi şi trei o creştere de 10 milioane.
  3. Pentru prelungire pe 4 ani: bonus la semnătură de 200 de milioane de euro, un salariu de 40 de milioane de euro în primul an, 50 în al doilea şi al treilea. În al patrulea an de contract, Kylian Mbappe ar ajunge să câştige 60 de milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele