Ultima oră
Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea” Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea”
Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest
Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi
Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma

”L-a înghiţit mediocritatea. 5 etape a fost o diferenţă enormă!”. Alexandru Mitriţă, distrus de o legendă a Craiovei Maxima | VIDEO EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat pe 24 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21324999/1/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-16-09-2023.jpg

Echipa Universitatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

În prima repriză, Universitatea Cluj nu a părut deloc o echipă care evoluează pe teren propriu. Jocul a fost controlat de craioveni care au avut ocaziile şi au şi deschis scorul, în minutul 31, prin Nicuşor Bancu. 

În minutul 42 Jovan Markovic a ratat ocazia de a face 2-0 după ce, scăpat singur cu poartarul Gorcea, a încercat o scăriţă şi portarul clujenilor a blocat. Pe final de meci, Koljic a ratat în minutul 89, iar în minutul 90+1 Nistor a egalat pentru gazde cu un şut la colţul lung. După trei minute, Andrei Ivan a fost eliminat, dar nu s-a mai întâmplat nimic până la final şi s-a terminat la egalitate 1-1.

La finalul meciului, Aurel Ţicleanu a fost prezent în studio la Prima Sport. Legenda Craiovei a fost foarte dezamăgit de ce se întâmplă la echipa unde a scris istorie ca jucător. 

Fostul fotbalist a tranşat şi problema lui Alexandru Mitriţă. El nu înţelege ce a păţit jucătorul, având în vedere că în primele meciuri a strălucit în Superligă.

”L-a înghiţit mediocritatea. 5 etape a fost o diferenţă enormă!”

”Domne, vine acest Mitriţă, de la alt nivel. Vreo 4 etape, era o diferenţă mare între restul jucătorilor şi Mitriţă, care era undeva sus. Între timp, l-a înghiţit mediocritatea pe Mitriţă. Eu spun adevărul. Nu am niciun interes acolo. Dacă vreţi să înţelegeţi care e problema, trebuie să acceptăm”, a spus Aurel Ţicleanu, la Prima Sport. 

Oltenii se află pe locul 3, cu 18 puncte, iar Universitatea Cluj este pe 11, cu 11 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt