adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

La Vitoria ca în România! Alaves a scumpit biletele pentru fanii lui Cadiz. Decizia neaşteptată a suporterilor echipei Deportivo

Alte campionate externe Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20711604/1/profimedia-0690563128.jpg

Deportivo Alaves a scumpit biletele pentru suporterii echipei Cadiz, la partida directă din ultima etapă din La Liga, o decizie similară cu a unor cluburi din România, care are ca scop descurajarea fanilor oaspeţi de a asista la meci.

Alaves este pe locul 20, ultimul, în clasamentul campionatului spaniol, fără şanse de a se mai salva de la retrogradare. Duminică, bascii primesc vizita formaţiei Cadiz, la care evoluează Florin Andone şi care ocupă locul 18, de asemenea retrogradabil, dar care speră încă să rămână în primul eşalon.

Suporterii andaluzilor plănuiesc să meargă în număr mare pe Stadionul Mendizorroza, pentru a-şi susţine favoriţii în încercarea de a evita retrogradarea, numai că oficialii gazdelor au decis să le ofere bilete la preţuri prohibitive.

În condiţiile în care tichetele pentru propriii suporteri rămân la preţul de 25 de euro, oaspeţii trebuie să scoată din buzunar între 120 şi 125 de euro pentru un bilet la meci.

Potrivit Estadio Deportivo, Alaves a luat această hotărâre cu scorul de împiedica producerea unor ciocniri între susţinătorii celor două echipe.

Alaves a oferit şi o altă explicaţie incredibilă pentru scumpirea biletelor oaspeţilor, aceea de a respecta sensibilitatea fanilor săi "într-un moment atât de delicat precum retrogradarea".

"Scopul nu este altul decât acela de a nu amesteca tristeţea fanilor de acasă cu tensiunea şi bucuria, în caz de menţinere în prima ligă, a celor din deplasare", a arătat clubul basc, într-un comunicat.

Numai că măsura nu este susţinută de fanii din Vitoria, care vor să le vândă vizitatorilor biletele lor, de 25 de euro, pentru ca aceştia să poată să-şi încurajeze echipa în tentativa acesteia de a evita liga a doua.

Suporterii lui Deportivo Alaves sunt cunoscuţi ca fiind printre cei mai fair-play din Spania, potrivit football-espana.net.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri