Ultima oră
VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră
VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând

Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una"

Ligue 1 Publicat de Tudor Moisa pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21504080/1/profimedia-0845270133.jpg

Metz a pierdut duelul de vineri cu Lyon, scor 1-2.

Formaţia antrenată de Ladislau Boloni nu a putut evita o nouă înfrângere, deşi a condus cu 1-0. Metz se clasează pe locul 17 în Ligue 1, iar fanii au intrat pe teren după fluierul final, nervoşi pe rezultatele echipei.

Nu doar suporterii au fost tensionaţi după înfrângerea cu Lyon. Ladislau Boloni a avut o ieşire necontrolată şi s-a răstit la un jurnalist, generând un scandal uriaş în Franţa.

"Ascultă-mă! Când adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare... 'Când crezi că vei fi dat afară?' Asta întrebi practic. Şi te mai şi amuzi! Meriţi să-ţi plesnesc una, dar...", a fost reacţia lui Laszlo Boloni la adresa unui jurnalist francez, după conferinţa de presă.

Boloni este dorit la Sepsi

Tehnicianul este dorit cu ardoare la Sepsi, iar Laszlo Dioszegi încearcă să găsească o variantă pentru a-l aduce pe acesta la Sfântu Gheorghe.

Boloni a spus că nu va antrena în România, dar finanţatorul covăsnenilor a găsit deja soluţia şi îi va propune antrenorului funcţia de director sportiv sau cea de director general.

”(Vă spune ceva declaraţia asta: Târgu Mureş este mai aproape de Sepsi decât de Bucureşti? n.r.) Boloni a zis foarte clar că nu vine ca antrenor în România. Poate vine ca director sportiv, poate ca director general.

Găsim noi o soluţie, dacă asta e, dar nu vine ca antrenor şi nici nu vrem. Dar dacă ar veni să ne ajute ca director sportiv, ar fi extraordinar.

Cred că ar lucra foarte bine ca director sportiv cu domnul Stork. Şi Loţi deja gândeşte ca un ”francez”, pot să spun, a trăit foarte mult în Occident şi pot să spun că cei doi ar lucra extraordinar împreună”, a declarat Laszlo Dioszegi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele