Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una"

Ligue 1 Publicat de Tudor Moisa pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21504080/1/profimedia-0845270133.jpg

Metz a pierdut duelul de vineri cu Lyon, scor 1-2.

Formaţia antrenată de Ladislau Boloni nu a putut evita o nouă înfrângere, deşi a condus cu 1-0. Metz se clasează pe locul 17 în Ligue 1, iar fanii au intrat pe teren după fluierul final, nervoşi pe rezultatele echipei.

Nu doar suporterii au fost tensionaţi după înfrângerea cu Lyon. Ladislau Boloni a avut o ieşire necontrolată şi s-a răstit la un jurnalist, generând un scandal uriaş în Franţa.

"Ascultă-mă! Când adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare... 'Când crezi că vei fi dat afară?' Asta întrebi practic. Şi te mai şi amuzi! Meriţi să-ţi plesnesc una, dar...", a fost reacţia lui Laszlo Boloni la adresa unui jurnalist francez, după conferinţa de presă.

Boloni este dorit la Sepsi

Tehnicianul este dorit cu ardoare la Sepsi, iar Laszlo Dioszegi încearcă să găsească o variantă pentru a-l aduce pe acesta la Sfântu Gheorghe.

Boloni a spus că nu va antrena în România, dar finanţatorul covăsnenilor a găsit deja soluţia şi îi va propune antrenorului funcţia de director sportiv sau cea de director general.

”(Vă spune ceva declaraţia asta: Târgu Mureş este mai aproape de Sepsi decât de Bucureşti? n.r.) Boloni a zis foarte clar că nu vine ca antrenor în România. Poate vine ca director sportiv, poate ca director general.

Găsim noi o soluţie, dacă asta e, dar nu vine ca antrenor şi nici nu vrem. Dar dacă ar veni să ne ajute ca director sportiv, ar fi extraordinar.

Cred că ar lucra foarte bine ca director sportiv cu domnul Stork. Şi Loţi deja gândeşte ca un ”francez”, pot să spun, a trăit foarte mult în Occident şi pot să spun că cei doi ar lucra extraordinar împreună”, a declarat Laszlo Dioszegi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele