Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ladislau Boloni a reacţionat după ce clubul CFR l-ar fi pus pe lista de preferinţe: ”Aş sta de vorbă, de ce să nu stau de vorbă?”

CFR Cluj Publicat pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21218932/1/rmz.jpg

Ladislau Boloni jubilează după victoria echipei sale Metz cu scorul de 3-2 în faţa grupării Bastia, din ultima etapă a Ligue 2, rezultat care i-a adus antrenorului român promovarea în Ligue 1 în contextul incidentului petrecut la meciul dintre Bordeaux şi Rodez.

În tot acest timp, în Superligă au loc mai multe schimbări. Dan Petrescu nu ar mai fi preferat la CFR, iar în caz că nu se va ajunge la o înţelegere cu antrenorul român şi patronul Neluţu Varga, clubul ardelean ar avea mai multe variante. 

În presă au apărut informaţii comnform cărora Boloni ar fi pe lista celor de la CFR. Totuşi, la puţin timp după ce această informaţie a apărut în presă, fostul internaţional a reacţionat. El susţine că nu a fost contactat de gruparea lui Neluţu Varga. 

”Eu nu pot să confirm ce gânduri au dânşii de acolo. Nu ştiu de unde s-a luat această ştire. Eu nu am fost contactat. Eu sunt un om politicos şi aş sta de vorbă, de ce să nu stau de vorbă? Chiar dacă mi se pare imposibil, sunt profesionist”, a spus Laszlo Boloni, la Digisport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele