adplus-dvertising
Ultima oră
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc

Lamine Ghezali şi Quentin Bena, la Dinamo

Liga II Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

Administratorul special al FC Dinamo, Vlad Iacob, a anunţat, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook şi Instagram ale clubului, transferurile jucătorilor francezi Lamine Ghezali şi Quentin Bena.

Mijlocaş ofensiv, 23 de ani împliniţi luna trecută, pe 6 iulie, Lamine Ghezali şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne. A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B şi a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017.

Fost internaţional U17 şi U18 al Franţei, noul jucător al echipei Dinamo a mai evoluat, sub formă de împrumut, pentru Chateauroux şi Lyon La Duchere.

8 meciuri şi un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a acestui an.

Fundaş central sau mijlocaş defensiv, născut pe 11 mai 1998, Quentin Bena a început fotbalul la Chatellerault şi, la 15 ani, a făcut pasul la Academia clubului Chamois Niortais. A jucat în carieră pentru Niort U19, Niort B şi, în Ligue 2, pentru prima echipă a francezilor de la Niort.

40 de partide a adunat Quentin Bena pentru Niort în Ligue 2, a doua divizie a campionatului francez. A mai jucat două meciuri în Cupa Franţei şi 5 în Cupa Ligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele