Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Larie a vorbit despre transferul lui Marius Constantin la Craiova. ”E altceva, este un club foarte important în România”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19420209/1/lar.jpg

CFR Cluj a câştigat un meci facil, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă care a adus în Gruia doar 16 jucători, din care 5 au fost tineri fără experienţă la nivelul primului eşalon fotbalistic.

La finalul partidei, Ionţ Larie s-a arătat resemnat.

”Greu fără cei doi, probabil cei mai buni jucători ai noştrii din acest campionat, Sergiu Buş şi Marius Constantin. Greu şi fără jucătorii cărora li s-au terminat contractele.Greu, pentru că suntem puţini. Avem câţiva copii pe banca de rezerve, iar un meci la CFR e foarte greu indiferent cu cine joci pe teren. Nu mai ştim nimic de bani. Aşteptăm, vedem, avem promisiuni”

Iar legat de transferul fostului coechipier, Marius Constantin la Craiova, acesta a spus: ”Eu îi doresc din tot sufletul să meargă acolo, pentru că e altceva, este un club foarte important în România. Sper să se realizeze şi îi doresc succes dacă pleacă”


Aflată într-o luptă dură cu CFR Cluj pentru titlul în Casa Liga 1 2019-2020, U Craiova îşi face, deja, planurile pentru sezonul viitor. Unele care-l includ pe Marius Constantin, fundaşul central de 35 de ani care e aproape să vină în Bănie şi să rezolve una dintre problemele oltenilor: apărarea!

Conform fanatik.ro, Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a avut o întâlnire cu Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, iar rezultatul a fost pozitiv pentru Cristiano Bergodi şi aşteptările sale. Medieşenii au acceptat să-l trimită pe Constantin la Craiova, iar în schimbul lor îl vor primi pe Ovidiu Bic, mijlocaşul central plecat de la Mediaş la Craiova, dar care nu s-a adaptat în Bănie şi a fost împrumutat la Chindia Târgovişte. Vestea vine în ziua derby-ului pe care oltenii îl vor juca, de la ora 21:00, live pe Look Plus, contra celor de la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt