Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Laurenţiu Reghecampf îl va avea alături pe Nicolae Grigore la Neftci Baku

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20795636/1/grigore.jpg

Fostul antrenor al celor de la Rapid, Nicolae Grigore (39 de ani) a ajuns la Neftci Baku, unde va face parte din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf.

Formaţia Neftci Baku, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, s-a calificat, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, trecând în turul doi de Aris Limassol.

În meciul tur, Aris s-a impus cu 2-0, însă în retur, joi, Neftci a învins cu 3-0 echipa cipriotă şi a obţinut astfel calificarea.

”O nouă sosire realizată de Neftci. Un contract pe 2 ani a fost semnat cu antrenorul asistent Nicolae Grigore. De remarcat faptul că Nicolae Grigore s-a nascut pe 19 iulie 1983 în Bucuresti, România. Fostul membru al naţionalei României, Grigore, a început să antreneze în 2018. În 2018-2020 a activat ca antrenor principal la echipa U-17 a „Rapid” Bucureşti. În 2020, specialistul român a lucrat ca antrenor asistent la naţionala U-21 a României, apoi a devenit antrenor principal la „Rapid” în sezonul 2020/2021.

În 2021, după ce a fost secundul antrenorului principal Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova”
, este comunicatul azerilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri