Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!

LeBron James spune că autorităţile americane nu fac destule eforturi pentru repatrierea lui Brittney Griner

Baschet Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20773391/1/fb-lebron-james.jpg

Baschetbalistul LeBron James a afirmat, marţi, că autorităţile americane nu depun suficiente eforturi pentru a o repatria pe Brittney Griner, deţinută în Rusia.

"Cum poate ea să se simtă susţinută de SUA? Eu chiar m-aş întreba dacă mai vreau să revin în America", a spus James, cvadruplu campion NBA, la emisiunea de pe canalul său de YouTube «The Shop: Uninterrupted»

Baschetbalista americană Brittney Griner, reţinută în Rusia pentru contrabandă de droguri, a pledat vinovat la procesul care are loc la Himki.

Situaţia lui Griner este urmărită îndeaproape şi de preşedintele american Joe Biden, pentru care eliberarea baschetbalistei este o prioritate, au susţinut autorităţile de la Washington.

Brittney Griner, legitimată la Phoenix Mercury şi dublă campioană olimpică, dar şi campioană în WNBA, a fost arestată în Rusia în februarie, după ce în bagajele sale de mână s-au descoperit cartuşe de vaporizator şi “un lichid cu miros de ulei de haşiş”, potrivit serviciilor vamale din Rusia.

După arestarea lui Griner, pe fondul tensiunilor legate de Rusia şi Ucraina, federaţia americană de baschet s-a declarat îngrijorată cu privire la siguranţa şi binele sportivei.

Brittney Griner a jucat în Rusia pentru UMMC Ekaterinburg, în afara sezoanelor WNBA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele