Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Leo Grozavu ar fi refuzat să preia naţionala României U21. Cine e favorit să-i ia locul lui Florin Bratu, care ar urma să fie demis

România U21 Publicat pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20818133/1/grozav.jpg

Leo Grozavu (54 de ani) era principala variantă pentru naţionala sub 21 de ani a României, în privinţa înlocuirii lui Florin Bratu, a cărui colaborare cu Federaţia Română de Fotbal se va întrerupe, se pare, în curând. Însă, fostul antrenor al lui Sepsi Sfântu Gheorghe le-ar fi spus nu conducătorilor FRF.

Grozavu ar fi refuzat să fie numit selecţioner la U21 pentru că nu i s-a acceptat salariul pe care l-a cerut, dar şi pentru că nu i s-a acceptat o condiţie pusă din start, anume să vină cu propriul staff, potrivit GSP.

Viitorul profesional nu poate arăta, cel puţin pe moment, bine. Asta pentru că mă aflu în imposibilitatea de a antrena. Am suferit o intervenţie chirugicială, o operaţie de menisc.

Sunt urmările şi consecinţele activităţii de fotbalist. Eu sper în trei săptămâni să pot fi la o capacitate normală de deplasare. Acum mă deplasez cu cârje şi am primit restricţia de a câlca pe picior. A fost o operaţie de menisc, de curăţare a cartilajului”, a declarat Grozavu zilele trecute.

Emil Săndoi, varianta a doua?

Astfel, FRF s-a reorientat şi este pe cale să facă o altă alegere, următorul pe listă fiind Emil Săndoi, fost antrenor principal al Chindiei Târgovişte. Rămâne de văzut cum vor decurge discuţiile cu Săndoi, dacă într-adevăr va fi îndepărtat Florin Bratu.

România U21, calificată direct la EURO

Echipa Româiei U21 continuă să se pregătească pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia. Calificată deja la EURO 2023, din postura de ţară gazdă, România U21 dispută meciuri de pregătire pe perioada preliminariilor. Astfel, în luna septembrie tricolorii vor întâlni Spania şi Ţările de Jos.

  • 23 septembrie: România U21 – Spania U21, ora 18:00, Cluj Arena
  • 27 septembrie: România U21 – Ţările de Jos U21, ora 18:00, stadion “Dr. Constantin Rădulescu”

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele