Ultima oră
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024

Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19420095/1/leo.jpg

Sepsi Sfântu-Gheorghe a câştigat cu scorul de 2-0, pe teren propriu, contra celor de la Chindia Târgovişte, echipă care a ajuns la al cincilea eşec consecutiv în Casa Liga 1 şi la 450 de minute fără gol primit, fiind cu un picior şi jumătate în groapa retrogradării.

La final, Leo Grozavu, tehnicianul lui Sepsi s-a arătat extrem de mulţumit de rezultat şi consideră ca este o victorie foarte importantă, mai ales după tensiunile din ultimele zile de la echipă, în care acesta este acuzat că l-ar fi lovit pe Fulop.

”Încerc să fiu liniştit, la câte s-au scris despre noi. Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România, trebuie să ne obişnuim. Azi n-am făcut o partidă extraordinară, dar am marcat două goluri, ne-am creat ocazii, am fost destul de siguri în apărare. Nu suntem încă liniştiţi, mai sunt cinci jocuri, 15 puncte. 

Probabil la final vom fi echipa cu cele mai multe jocuri. Jucăm din trei în trei zile, e şi Cupa României, dar ne-am asumat. E mult efort”, a declarat Grozavu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele