Ultima oră
Tripla campioană olimpică Charlotte Dujardin se retrage de la JO după difuzarea unei înregistrări video în care apare lovindu-şi calul Tripla campioană olimpică Charlotte Dujardin se retrage de la JO după difuzarea unei înregistrări video în care apare lovindu-şi calul
Motivul pentru care Creţu este titular cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV Motivul pentru care Creţu este titular cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV
Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB ştie aproape sigur cu cine va juca în Europa League Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB ştie aproape sigur cu cine va juca în Europa League
FCSB a scăpat de cei mai bine cotaţi jucători de la Maccabi FCSB a scăpat de cei mai bine cotaţi jucători de la Maccabi
LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv, astăzi, de la ora 20:30. Echipele de start LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv, astăzi, de la ora 20:30. Echipele de start
Atacantul Alexandru Işfan pleacă de la Petrolul Atacantul Alexandru Işfan pleacă de la Petrolul

Liţă Dumitru s-a înţeles cu un club la care a mai activat! ”Mă întorc”

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 23 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21639953/1/sportul-studentesc-concordia-chiajna-0-4-liga-2-12-09-2007.jpg

Liţă Dumitru se întoarce în fotbal după o pauză de peste 10 ani!

Fostul mare internaţional revine la Concordia Chiajna, formaţie pe care a antrenat-o de două ori în perioada 2007 - 2010. După ce s-a despărţit ultima data de Chiajna, Liţă Dumitru a mai activat la FCSB şi a pregătit echipa a doua. 

De data aceasta, fostul jucător cu peste 50 de selecţii în naţionala României nu va mai fi antrenor, ci va fi implicat la nivel juvenil.

”Dacă România se califică (n.r. în optimi), mai stau aici cu cumnatul meu. Dacă nu merge România mai departe, vin înapoi în ţară. Am vorbit cu Mircea Minea, cu Cristi Tănase.

Am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vin să ajut clubul. Mircea mi-a zis: 'Nea Liţă, vino să facem treabă'. Facem un centru de copii şi juniori, de consiliere.

Mă întorc. Mă mai duc o dată în iarnă în America şi ulterior va veni şi fata mea în România”, a spus Liţă Dumitru, conform Digisport.

În vârstă de 74 de ani, Liţă Dumitru a jucat la Rapid, Steaua, Poli Timişoara, Universitatea Craiova şi CFR Timişoara, iar ca antrenor a activat la CFR Timişoara, UMT Timişoara, Poli Timişoara, Rapid, Progresul, Jiul Petroşani, Rocar, Al-Dschaisch, Al-Tai Hail, Poli Iaşi, Callatis Mangalia, România U19, VfR Heilbronn, Concordia Chiajna şi FCSB 2.

Liţă Dumitru a jucat la Campionatul Mondial din 1970 în toate cele trei meciuri disputate de România.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele