Ultima oră
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo, 1-1. Inspiraţia lui Ilie Poenaru a salvat un punct pentru gazde

Superliga Publicat pe 20 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19738692/7/arg.jpg

Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, la Călăraşi, cu Dinamo, în etapa a 15-a, ultima rundă a turului şi a anului, din Casa Liga 1.

Au marcat: Ciunciukov 75' / Anton 65'.

Academica Clinceni - Dinamo 1-1 (Chunchucov 76 / Anton 65), live pe Look Sport+:

  • Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu - Fl. Achim, Cebotaru, Cascini, Andronic - Cr. Morar, R. Rusescu 
  • Rezerve: Ureche, Bilali, P. Petrescu, Boiciuc, Cr. Tănase, Ventura, C. Şerban, Chunchucov, L. Dumitriu 
  •  
  • Dinamo: Mejias - Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu - Camara, Anton, Gol, Fabbrini - V. Borcea, Nemec 
  • Rezerve: Eşanu - Al. Mitrovic, Vl. Achim, G. Creţu, I. Şerban, A. Bani, Măgureanu, Magaye Gueye

Min. 90 + 4: Arbitrul fluieră finalul meciului. Academica - Dinamo se termină 1-1. 

Min. 90: Ovidiu Haţegan dictează cel puţin trei minute de prelungire.

Min. 88: Ocazie Dinamo! Nemec trage din voleu puţin pe lângă poarta lui Octavian Vâlceanu.

Min. 84: Schimbare la Dinamo! Magaye Gueye intră în locul polonezului Gol. 

Min. 76: GOOOOL Academica! Proaspăt intratul Chunchucov aduce egalarea pentru formaţia din Clinceni, după ce portarul lui Dinamo, Mejias, a greşit ca un începător.

Min. 75: Dublă schimbare la Academica Clinceni! Intră Chunchucov şi Dumitriu, ies Achim şi Cebotaru.  

Min. 65: GOOOOL Dinamo! Paul Anton înscrie cu un şut deviat, tras din apropierea careului de 16 metri, după o pasă venită de la Deian Sorescu. Este al treilea gol din acest sezon reuşit de mijlocaşul defensiv al ”câinilor roşii”. 

Min. 63: Prima schimbare la Dinamo! Intră Achim şi iese Borcea. 

Min. 56: A doua schimbare la Academica Clinceni! Intră Chunchucov şi iese Raul Rusescu.

Min. 51: Ocazie mare pentru Dinamo! Vâlceanu împinge foarte bine în picioare şi respinge de lângă bară o lovitură de cap reuşită de Nemec, după o centrare foarte bună dată de Deian Sorescu. 

 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: Ovidiu Haţegan fluieră finalul primei reprize. Dinamo a terminat prima parte în atac, cu două cornere consecutive la poarta Clinceniului. 

Min. 45: Arbitrul acordă cel puţin două minute de prelungiri pentru prima repriză. 

Min. 44: Fabbrini (Dinamo) vede cartonaşul galben. 

Min. 42: Ocazie mare pentru Academica Clinceni! Cristi Tănase îi dă o pasă excelentă lui Raul Rusescu, care îl lobează elegant pe Mejias. Fundaşul stânga Radu este pe fază şi evită deschiderea scorului. 

Min. 39: Cristi Tănase finalizează lamentabil o acţiune creată de Raul Rusescu, care l-a servit ideal după o cursă în viteză. După şutul extrem de slab al lui Tănase, acelaşi Rusescu a alergat să ţină mingea în tren. 

Min. 14: Paul Anton încearcă un şut de la distanţă care se duce destul de bine, un pic pe lângă poartă, însă Vâlceanu era pe fază. 

Min. 11: Schimbare la Clinceni! Iese Morar, intră Cristi Tănase. 

Min. 6: Raul Rusescu reia cu capul către poarta lui Dinamo dintr-o centrare venită din corner. Mingea cade pe plasa porţii lui Mejias, fără a crea un foarte mare pericol.  

Min. 1: A început meciul!

Învinsă runda trecută în Ştefan cel Mare, scor 0-2 cu CFR Cluj, Dinamo are şansa să se apropie din nou de un loc de play-off. Pentru asta, însă, „câinii” trebuie să câştige pe terenul revelaţiei Academica Clinceni. 

Tenisiunile îi macină în continuare pe dinamovişti, iar antrenorul Ionel Gane are o misiune grea, să-i facă pe jucători să se mobilizeze. Neplătiţi de mai multe luni, fotbaliştii au ameninţat cu greva şi înaintea partidei cu CFR, însă au revenit în cele din urmă la sentimente mai bune.

De cealaltă parte, Academica Clinceni are o primă jumătate de sezon excelentă. Echipa care părea în sezonul trecut sortită retrogradării a jucat în această ediţie de campionat un fotbal de calitate. Nu întâmplător, ilfovenii se află pe un surprinzător loc 5 şi se află la numai cinci puncte de podium. În schimb, câinii” sunt au 15 puncte şi sunt pe 10, la doar 4 puncte de locul 6, ultimul care duce în play-off.

Academica Clinceni - Dinamo, se joacă duminică, de la ora 21.00, şi va fi transmis în direct pe Look Sport+

Echipele probabile:

Academica: Vâlceanu – Paşov, Patriche, Gardoş, Dobrescu – Dumitru, Cebotaru, Cascini – Cordea, Rusescu, Longher

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu – Anton, Răuţă – Camara, Măgureanu, Fabbrini – Nemec

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele