Ultima oră
„Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar „Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”

VIDEO ǀ Botoşani – Hermannstadt 2-2! Cele două echipe au oferit un meci cu de toate

FC Botoșani Publicat pe 5 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21301839/1/fc-hermannstadt-fc-botosani-superliga-superbet-01-04-2023.jpg

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a opta a Superligii. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat.

La Botoşani, gazdele au deschis scorul în meciul de debut pe banca moldovenilor pentru Dan Alexa. Jean-Armel Drole a profitat de o gafă a portarului Căbuz, care a încercat să paseze mingea către un coechipier, dar a trimis direct în picioarele atacantului ivorian, care a şi înscris pentru 1-0, în minutul 22. Golul a fost validat după câteva minute de analiză VAR. Sibienii au replicat prin Daniel Paraschiv, care a egalat în minutul 29, şi acest gol având nevoie de validarea VAR, care a durat numai puţin de 7 minute. VAR-ul a intervenit încă odată în minutul 39, la golul lui Gabi Iancu, sibianul marcând cu noroc, însă după trei minute de analiză, VAR a anulat golul pentru un henţ la Iancu. Repriza a fost prelungită de arbitrul Andrei Chivulete cu numai puţin de 14 minute, Hermannstadt reuşind să înscrie, un gol valid de această dată, în minutul 45+11, prin Daniel Paraschiv, care a reuşit dubla. Gazdele au egalat în minutul 53, prin Gabriel David şi au mai avut o şansă uriaşă în minutul 59, când portarul oaspeţilor a oprit balonul pe linia porţii. Botoşani a rămas în zece oameni, după eliminarea lui Drole, din minutul 68, după un fault dur al acestuia la Dragoş Iancu. Până la final nu s-a mai înscris, a mai fost eliminat şi Mino Sota (min. 90+2) şi s-a încheiat 2-2.  Hermannstadt, cu 9 puncte, este pe locul 8. FC Botoşani, cu 4 puncte, ocupă ultima poziţie din clasament.

Botoşani – Hermannstadt 2-2 (Drole 22, Gabriel 53 / Paraschiv 29, 45+12)

Echipele de start

Botoşani: Ducan - Mutombo, Pius, Şeroni, Ţigănaşu - Gabriel, Dican, Florescu - N'Goma, Drole, Pinson.

Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Oroian - Jipa, Mino, Alhassan, Balaure - Iancu, Paraschiv.

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+2: Hermannstadt primeşte şi ea un cartonaş roşu.

Min. 68: Drole o lasă pe Botoşani în 10 oameni după o intrare dură.

Min. 53: GOL BOTOŞANI! O nouă gafă în apărarea sibiană de care profită David Gabriel.

Min. 45+12: GOL HERMANNSTADT! Paraschiv reuşeşte dubla în al 12-lea minut de prelungire!

Min. 40: Gabi Iancu face 2-1 pentru Hermannstadt, dar golul este anulat de VAR.

Min. 29: GOL HERMANNSTADT! Paraschiv egalează. Golul a fost validat după aproape 10 minute.

Min. 22: GOL BOTOŞANI! Căbuz comite o eroare monumentală de care profită Drole!

Min. 13: Balaure ratează o şansă imensă! Jucătorul de la Hermannstadt nu reuşeşte să înscrie din câţiva metri.

Min.1: A început partida!

-------------------

Situaţia celor două echipe în clasament înaintea etapei curente:

  • Botoşani: locul 15, 7 meciuri, 0 victorii, 3 egaluri, 4 eşecuri, 5 goluri marcate, 10 goluri primite, 3 puncte câştigate.
  • Hermannstadt: locul 9, 6 meciuri, 2 victorii, 2 egaluri, 2 eşecuri, 8 goluri marcate, 7 goluri primite, 8 puncte câştigate.

Rezultate meciuri directe:

  • Succese Botoşani: 6
  • Succese Hermannstadt: 1
  • Remize: 4 (3 în ultimele 3 întâlniri)

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele