Ultima oră
Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul
VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul! VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul!
Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb
VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală” VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală”

VIDEO | Champions League: Chelsea întoarce cu Borussia Dortmund şi merge mai departe, Benfica umileşte Brugge

Champions League Publicat pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21045638/1/profimedia-0756699166.jpg

Benfica şi Chelsea s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor, după ce au eliminat Brugge, respectiv Borussia Dortmund.

Benfica Lisabona câştigase şi meciul din Belgia, cu 2-0, iar pe Estadio da Luz nu a avut probleme în faţa lui Brugge. Lusitanii s-au impus cu 5-1, prin golurile marcate de Rafa Silva (min, 38), Goncalo Ramos (45+2, 57), Joao Mario (71 penalti) şi Neres (77). Meijer a înscris golul de onoare pentru Bruges, în minutul 87.

Chelsea s-a impus cu 2-0 în faţa Borussiei Dortmund, mergând şi ea în sferturi. Sterling (min. 43) şi Havertz (min. 53, din penalti) au înscris golurile calificării londonezilor.

Miercuri vor avea loc meciurile Tottenham Hotspur - AC Milan, în tur 0-1, şi Bayern Munchen - Paris Saint-Germain, în tur 1-0.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturi de finală şi semifinale va avea loc la 17 martie, iar partidele din sferturi se vor disputa în luna aprilie.


Chelsea – Dortmund 2-0 (Sterling 44; Havertz 53-pen)

Echipel de start:

  • Chelsea: Arrizabalaga – Fofana, Koulibaly, Cucurella – James, Kovacic, Fernandez, Chilwell – Sterling, Havertz, Joao Felis
  • Dortmund: Meyer – Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Can – Brandt, Bellingham, Ozcan, Reus – Haller

Min. 53: GOOOL Chelsea! Havertz punctează pentru 2-0, de la 11 metri.

Min. 44: GOOOL Chelsea! Londonezii marchează chiar înainte de pauză. Profită de erori individuale ale nemţilor şi punctează prin Sterling, care finalizează cu un şut violent din careu.


Benfica – Brugge 5-1 (Rafa Silva 38, Goncalo Ramos 45+2, 57; Joao Mario 71-pen; David Neres 77 / Meijer 87)

Echipele de start:

  • Benfica: Vlachodimos – Bah, Antonio Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Chiquinho – Aursnes, Joao Mario, Rafa Silva – Ramos
  • Brugge: Mignolet – Clinton Mata, Mechele, Sylla – Buchanan, Nielsen, Vanaken, Sowah, Meijer – Lang, Yaremchuk

Min. 87: GOOOL Brugge! Meijer înscrie reuşita de onoare pentru oaspeţi. 

Min. 77: GOOOL Benfica! Marchează şi David Neres şi belgienii suferă o umilinţă în Portugalia.

Min. 71: GOOOL Benfica! Joao Mario transformă o lovitură de la 11 metri şi scorul capătă proporţii.

Min. 57: GOOOL Benfica! Goncalo Ramos face dubla şi duce scorul la 3-0.

Min. 45+2: GOOOL Benfica! Goncalo Ramos marchează la ultima fază a primei părţi şi face 2-0.

Min. 38: GOOOL Benfica! Rafa Silva finalizează cu exteriorul o pasă în careu, din banda stângă.


Informaţii despre Chelsea - Dortmund, înainte de meci 

Chelsea a fost de nerecunoscut în acest an. Echipa a înregistrat rezultate foarte slabe, chiar dacă la Londra au fost pompate sute de milioane de euro. Patronul american al clubului a cumpărat tot ce a vrut, dar Potter nu a reuşit să facă echipa să câştige din nou. 

În ultima etapă din campionat, Chelsea s-a impus la limită în faţa lui Leeds, scor 1-0. În tur, meciul cu Dortmund a fost câştigat la limită de germani, scor 1-0. Dortmund pleacă cu prima şansă, chiar dacă englezii au o echipă mult mai valoroasă. 

Informaţii despre Benfica - Brugge, înainte de meci 

Meciul dintre cele două echipe pare că s-a jucat deja din tur. Benfica a câştigat în prima manşă cu 2-0 în Belgia, iar calculele pare că sunt deja făcute.

Brugge traversează un moment mai dificil. În ultimul meci din campionat a pierdut cu 0-3 în faţa celor de la Ostende, iar în campionat se află pe locul 4, fiind la mare distanţă de primele 3 poziţii. 

În tabăra opusă, Benfica s-a impus cu 2-0, în faţa celor de la Famalicao, iar în clasament este pe primul loc, cu 62 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri