Ultima oră
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

LIVE VIDEO ǀ Chindia – FCSB 0-2. Radunovic şi Omrani duc vicecampioana pe podium

FCSB Publicat pe 11 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20943315/3/oct.jpg

FCSB a obţinut, duminică, a cincea victorie consecutivă în SuperLigă, 2-0 cu Chindia Târgovişte, şi a urcat pe podium, peste Rapid.
 
Risto Radunovic, din penalty, în minutul 24, şi Billel Omrani, în minutul 64, au înscris golurile unui succes muncit, obţinut pe un teren foarte, foarte greu.
 
În startul meciului, Compagno şi Olaru s-au lovit cap în cap, fiind schimbaţi şi transportaţi apoi la spital.
 
Graţie succesului, FCSB ajunge la 35 de puncte, pe locul al treilea, la şase puncte de CFR şi la nouă sub Farul.

Chindia - FCSB 0-1 (Radunovic pen. 24), live pe Prima Sport 1 

  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco Fernandez, A. Ioniţă - Akhmatov, Vorobjovas (Passaglia 77) - Neguţ (A. Ciobanu 77), Popadiuc, Dumitraşcu (Chamed 62) - D. Popa (Cooper 34)
  • Rezerve: Dinu Moldovan,. Dinu, Mihaiu, Jipa, A. Şerban, Atanase
  •  
  • FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru (Oaidă 7), Şut, Edjouma (Nikolov 46) - Cordea (Omrani 64), Compagno (Miculescu 7), Oct. Popescu (Radaslavescu 79)
  • Rezerve: Ducan, Haruţ, Pantea, Bouhenna
Minutul 90+2: Final de meci. FCSB bate Chindia la Ploieşti, 2-0, şi are un moral cât se poate de bun înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Minutul 73: GOL FCSB! Servit de Popescu, Omrani se întoarce cu Celea în spate şi îl învinge pe Căbuz cu un şut cu piciorul stâng.



Minutul 71: Omrani creează o fază periculoasă, Oaidă încearcă să o finalizeze, dar e blocat de Celea.

Minutul 66: Omrani îl înlocuieşte pe Cordea, iar Miculescu trece în partea dreaptă pentru a-i face loc algerianului în centrul liniei de atac.

Minutul 60: Terenul din ce în ce mai greu face ca meciul să fie şi mai închis. FCSB se închide bine, iar lipsa lui Popa se vede din plin.

Minutul 46: Repriza a doua începe cu clasica schimbare de la pauză la FCSB. Intră Nikolov, iese Edjouma.

Minutul 45+6: Finalul primei reprize.
 
Minutul 41: Neguţ cere penalty la un duel cu Dawa, dar Horaţiu Feşnic îl ignoră.

Minutul 35: Edjouma ajunge bine la centrarea lu Cordea, dar trimite pe lângă poartă cu capul.



Minutul 34: Accidentat de Dawa, Popa e înlocuit de Cooper.

Minutul 23: GOL FCSB! Oaspeţii primesc penalty după un fault evident al lui Orazco la Miculescu, iar Risto Radunovic transformă fără emoţii.



Minutul 12: Popescu centrează bine spre Dawa, dar stoperul ajunge puţin prea târziu şi ratează întâlnirea cu mingea.

Minutul 6: FCSB îi pierde pe Compagno şi Olaru! Cei doi se ciocnesc cap în cap la mijlocul terenului, au nevoie de îngrijiri medicale şi staff-ul ajunge la concluzia că nu mai pot continua meciul. Intră Oaidă şi Miculescu.



20:30: Start joc!

19:10: Avem echipele de start!
Andrei Vlad revine în poartă după o pauză de nouă luni, în timp ce Florinel Coman, accidentat la coapsă, rămâne în afara lotului.

Toni Petrea a suferit prima înfrângere ca antrenor al Chindiei în runda precedentă, cu scorul de 2-0 pe terenul campioanei en-titre CFR Cluj. În meciurile anterioare, Petrea a obţinut alături de echipa sa 5 victorii şi 3 egaluri, transformând formaţia din Târgovişte dintr-o grupare ce caută să se salveze de la retrogradare într-o trupă cu speranţe minime la un loc de play-off (locul 11, cu 21 de puncte, la 8 ”lungimi” de  Petrolul, aflată pe 6 înaintea startului etapei).

De cealaltă parte, FCSB îşi va întâlni pentru prima dată din postura de adversar fostul tehnician şi unul dintre oamenii care cunoaşte cel mai bine vulnerabilităţile ”roş-albaştrilor” după o serie foarte bună în campionat. După înfrângerea cu 2-1 pe terenul Universităţii Cluj, care a condus la demiterea lui Nicolae Dică, vicecampioana a câştigat toate cele 4 meciuri din Superligă, inclusiv ultimele două de la numirea formală a antrenorului principal Leo Strizu. Astfel, chiar dacă se află la 12 puncte distanţă de lidera Farul Constanţa înaintea acestei etape, FCSB a acumulat 32 de puncte şi a urcat până pe 4 în ierarhia primului eşalon.

  • În turul sezonului regular, FCSB s-a impus cu foarte mari emoţii în faţa Chindiei Târgovişte, scor 3-2 pe Arena Naţională.

Echipele probabile:

  • Chindia (4-2-3-1): Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Dumitraşcu - Vorobjovas, Passaglia - Neguţ, Popadiuc, A. Şerban - D. Popa
  • Rezerve: D. Moldovan, C. Dima, Ad. Ioniţă, Cooper, Atanase, Cherchez, Grubac, Chamed, Ahmatov
  • Antrenor: Anton Petrea
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, Haruţ, Fl. Coman, Miculescu, Nikolov, Oaidă, Bouhenna, Radaslavescu
  • Antrenor: Leontin Strizu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele