Ultima oră
Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris
”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga ”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga
Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României

VIDEO | CS Mioveni - FC Argeş 0-2. ”Vulturii” se impun fără mari emoţii şi urcă în clasament pe loc de baraj

Superliga Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21109682/2/cs-mioveni-fc-arges-play-out-superliga-superbet-129-04-2023.jpg

FC Argeş a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Superligii. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Gazdele au început meciul, practic, de la 0-1, după ce Argeşul a deschis scorul înca din minutul 7, prin Calcan. Piteştenii au avut o bară în minutul 18, când Koumbemba a trimis în transversală, iar Facundo Rizzi a dat şi el emoţiii gazdelor în minutul 43, atunci când a luat la ţintă bara. În minutele de prelungire ale primei reprize jucătorii din Mioveni au scos şi lovitura de cap a lui Turda, iar la pauză s-a intrat cu oaspeţii în avantaj, 1-0.

În partea secundă Garita, revenit după suspendarea de două săptămâni, a majorat scorul la 2-0 în minutul 66, iar trei minute mai târziu Liviu Antal a înscris pentru Mioveni. Însă, după consultarea VAR, care a durat câteva minute, arbitrul Sebastian Colţescu a anulat reuşita gazdelor pentru ofsaid.

FC Argeş a reuşit a doua victorie în play-out şi a făcut 20 de puncte, aflându-se pe locul 8 în play-out. CS Mioveni este deja retrogradată în liga secundă. Echipa galben-verde este pe ultimul loc în play-out, cu 11 puncte, fără victorie şi fără gol marcat în ultimele şase meciuri.

CS Mioveni - FC Argeş 0-2 (Calcan A. 7', Garita P. 66')

Echipele de start:

  • CS Mioveni: Sava – Rădescu, Balaur, Panait, Garutti, Şerbănică – Pop, Căprescu, Guţea – Coşereanu, Buziuc
  • Rezerve: Bucur, Pedroso, Toma, Militaru, Lixandru, Sno, Carnat, Antal, Rusu
  •  
  • FC Argeş: Straton - Tofan, Zebic, Turda, Rizzi - Meza Colli - Creţu, Biri, Şerban, Calcan - Koubemba
  • Rezerve: Micle, Dobrosavlevici, Brendon, Jakolis, Njike, Pîrvu, Tîrcoveanu, Jobello, Garita

Min. 90+8: Final de meci! ”Vulturii” se impun fără mari emoţii şi urcă pe loc de baraj.

Min. 78: Ocazie pentru CS Mioveni! Liviu Antal trimite cu capul bine, dar Straton prinde.

Min. 75: Ocazie imensă pentru ”vulturi”! Jobello a scăpat singur cu Sava, dar mingea trimisă de el trece puţin pe lângă poartă!

Min. 69: Golul marcat de CS Mioveni este anulat de VAR! Liviu Antal, intrat pe parcursul reprizei secunde, a reuşit să marcheze, dar golul său a fost anulat de VAR pe motiv de offside.

Min. 66: GOOOL marcat de FC Argeş! Garita profită de degringolada din apărarea lui CS Mioveni şi face 2-0 cu un şut la colţul scurt.

Min. 58: Prima şansă pentru CS Mioveni. Andrei Căprescu trimite un şut din marginea careului, dar Straton prinde fără probleme.

Min. 50: Ocazie mare pentru FC Argeş! Garita trimite un şut periculos din afara careului, dar mingea este respinspă de Sava.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 43: ”Vulturii” lovesc pentru a doua oară bara! Rizzi dă mingea elegant peste jucătorul lui CS Mioveni, iar şutul său în forţă muşcă transversala.

Min. 32: Cartonaş galben văzut de Zebic (FC Argeş).

Min. 18: FC Argeş loveşte bara! Mingea ajunge cu şansă la Koubemba, care trimite în transversală din câţiva metri.

Min. 7: GOOOL marcat de FC Argeş! Andreas Calcan a deschis scorul, după ce a ajuns la centrarea excelentă pe jos a lui Creţu.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

CS Mioveni este ultima clasată din play-out, cu 5 eşecuri consecutive şi doar 11 puncte în campionat, argeşenii par fără scăpare de la retrogradarea directă în Liga 2. De cealaltă parte, FC Argeş se situează cu o poziţie mai sus faţă de rivala locală, dar se bat în continuare pentru rămânerea în prima liga. Piteştenii au obţinut o singură victorie şi patru înfrângeri în acest play-out.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele