Ultima oră
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”

VIDEO | FC Argeş – Chindia 2-1. Piteştenii reuşesc să se impună, după ce au fost conduşi cu 1-0, la pauză

FC Argeș Publicat pe 28 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20830606/1/3a.jpg


Echipa FC Argeş a dispus duminică de formaţia Chindia Târgovişte, pe teren propriu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7 a Superligii.

La Piteşti, Chindia a deschis scorul prin Popadiuc (min 30), gazdele au egalat prin Garita, minutul 58, care a înscris cu o execuţie spectaculoasă, iar în minutul 76 FC Argeş a trecut în avantaj prin golul reuşit de Işfan. Chindia nu a reuşit încă nici o victorie în acest sezon al Superligii.

FC Argeş - Chindia Târgovişte 2-1 (Garita P. 58', Isfan A. 76' \ Popadiuc D. 30')

Echipele de start:

  • FC Argeş: 1. Straton - 70. Jakolis, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 16. Vianna - 4. Meza Colli, 6. Nijke - 11. Işfan, 21. Alceus, 24. Bertrand - 14. Garita
  • Rezerve: 12. Greab, 2. Tofan, 3. Latovlevici, 7. Rainov, 8. I. Şerban, 10. Calcan, 17. Dobrosavlevici, 20. Celestine, 77. Covaci
  •  
  • Chindia Târgovişte: 33. Căbuz - 98. Căpuşă, 6. Celea, 25. Boldor, 8. Ad. Ioniţă - 5. Vorobjovas, 4. Passaglia - 77. A Şerban, 59. Popadiuc, 80. D. Dumitraşcu - 19. D. Popa
  • Rezerve: 1. D. Moldovan, 7. Al. Jipa, 9. Cooper, 11. Atanase, 13. Cherchez, 15. C. Dinu, 23. Mihaiu

Min. 76: GOL marcat de FC Argeş, Alexandru Isfan îşi aduce echipa în avantaj, după ce a înscris cu capul la colţul scurt, profitând de o centrare perfectă de pe partea dreaptă.

Min. 58: GOL marcat de FC Argeş, Garita înscrie un gol superb din foarfecă, după ce piteştenii au trimis o minge lungă din out. 

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 31: Ocazie mare pentru Chindia, Daniel Popa primeşte o minge excelentă în profunzime, dar execuţia sa este prinsă în doi timpi de portarul Straton.

Min. 30: Gol marcat de Chindia Târgovişte, Doru Popadiuc profită de cadoul oferit de adversarul său, care a vrut să trimită cu capul la portar şi deschide scorul.

Min. 8: Ocazie mare pentru FC Argeş, Bertrand ajunge la o minge trimisă din corner şi are o execuţie în forţă, respinsă de Cabuz în lateral.

Min. 1: A început partida! 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Venit pe banca tehnică a târgoviştenilor pentru a-l înlocui pe Emil Săndoi, Adrian Mihalcea joacă, deja, un meci foarte important pentru viitorul său la Chindia. Echipa pe care o conduce nu a câştigat niciun meci dintre primele cinci jucate în SuperLiga 2022/2023, a obţinut doar două egaluri şi e penultima în clasament, la egalitate cu Universitatea Cluj, iar partida contra lui FC Argeş devine esenţială pentru ca târgoviştenii să nu piardă contactul cu echipele de deasupra lor. În acest moment, Chindia, care are un meci mai puţin disputat, e despărţită de FCSB de patru puncte, iar plutonul de pe locurile 9-12 are şapte puncte. O nouă înfrângere ar arunca, astfel, trupa lui Mihalcea în zona periculoasă a clasamentului încă din startul sezonului.

De partea cealaltă, FC Argeş a lăsat în spate două înfrângeri consecutive, a câştigat derby-ul local cu CS Mioveni, 1-0 în deplasare, iar cele trei puncte i-au adus o perioadă de linişte lui Andrei Prepeliţă. La Piteşti, situaţia e tensionată de fiecare dată când rezultatele nu apar, iar evoluţiile slabe din partidele cu Rapid (1-2, în Giuleşti) şi FC U Craiova (0-2, pe teren propriu) au dus la concedierea mai multor jucători care nu au dat randament în primele etape.

Sezonul trecut, Andrei Prepeliţă nu a reuşit să câştige niciuna dintre partidele cu Emil Săndoi: 0-0 în Trivale şi 1-1 la Ploieşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele