Ultima oră
VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă
Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad
VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva
VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului
VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu
VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă

VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari 0-2. Trupa lui Liviu Ciobotariu s-a impus fără mari emoţii şi a urcat pe locul 3 în play-out

Superliga Publicat pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21081378/7/fc-voluntari-fc-hermannstadt-superliga-superbet-17-03-2023.jpg

FC Voluntari a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Argeş, în etapa a doua din play-out-ul Superligii. Meciul a putut fi urmărit în direct pe Prima Sport 2, online pe PrimaPlay.ro şi în format video-text pe site-ul PrimaSport.ro.

Golurile au fost marcate de Sigurjonsson (9) şi Nemec (17).

În minutul 75, Vadim Raţă a ratat un penalty pentru echipa ilfoveană.

Tot duminică, dar în play-off, se dispută meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

FC Argeş - FC Voluntari 0-2 (Sigurjosson R. 9', Nemec A. 18')

  • FC Argeş: Micle - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Jakolis - Njike, A. Biai, Calcan - Koubemba, Garita. Jobello
  • Rezerve: Micu, Meza Colli, B. Da Silva, G. Creţu, B. Hanne, Tîrcoveanu, D. Bertrand, G. Oprescu, I. Şerban
  •  
  • FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, P. Matricardi, I. Armaş, - Raţă, Sigurjonsson, Meleke, Aliji - M. Lopes, Nemec, Damaşcan
  • Rezerve: J. Fernandez, C. Costin, C. Paz, I. Andres, C. Merloi, H. Tavares, M. Răduţ, D. Florea, A. Dumiter

Min. 90+5: Final de meci! Trupa lui Liviu Ciobotariu s-a impus fără mari emoţii şi a ajuns la şase meciuri fără înfrângere.

Min. 77: Ilfovenii ratează din nou, de acestă dată lovitura de cap a lui Matricardi a fost respinsă de Micle, iar Dumiter ratează din câţiva metri.

Min. 75: Penalty ratat de FC Voluntari! Vadim Raţă nu poate să transforme lovitura de la 11 metri şi scorul rămâne 2-0. Penalty-ul a fost acordat după ce arbitrul s-a dus să revadă faza la monitorul VAR.

Min. 49: Prima ocazie a reprizei secunde le apraţine ilfovenilor. Damaşcan a scăpat pe partea stângă, dar execuţia sa este pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+2: Final de primă parte!

Min. 45+2: Şansă imensă de 3-0! Damaşcan putea înscrie, dar trimite peste poartă dintr-o poziţie bună.

Min. 37: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Lopes a scăpat singur cu Micle, dar nu reuşeşte să îl învingă, şutul lui şterge bara laterală.

Min. 23: Galben văzut de Matricardi.

Min. 17: GOOOL marcat de ilfoveni! Raţă profită de greşeala în defensivă a piteştenilor şi îi pasează decisiv lui Nemec, care face 2-0.

Min. 9: GOOOL marcat de FC Voluntari! Aliji îi pasează excelent lui Sigurjonsson în faţa porţii, iar acesta deschide scorul fără probleme.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

FC Argeş a cedat în partida cu Universitatea Cluj, de pe Cluj Arena, scor 0-2, iar, de partea cealaltă, FC Voluntari a scos o remiză cu FC Hermannstadt, pe teren propriu, scor 1-1.

Piteştenii par condamnaţi la retrogradare, nereuşind să mai câştige un meci oficial de anul trecut. E pe locul 15 înainte de startul rundei, cu 14 puncte. FC Voluntari ocupă poziţia a 11-a, cu 18 puncte.

În sezonul regular, ambele partide, şi de la Voluntari, şi de la Piteşti, s-au terminat la egalitate, fără gol, scor 0-0.

FC Argeş e fără victorie de 15 partide

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Argeş, în ultimul meci al etapei a cu numărul unu din play-out-ul SuperLigii. Echipa din Piteşti se află la al 15-lea meci consecutiv fără victorie în acest sezon.

La cei de la Argeş a debutat Bogdan Vintilă pe banca tehnică, însă tehnicianul nu a adus revirimentul. Acesta a declarat că e conştient de situaţia grea a echipei, însă a mulţumit de faptul că jucătorii sunt uniţi.

”Pot să zic că jucătorii au avut atitudine. Consider că, din ce am văzut în a doua repriză, avem de ce să ne agăţăm pentru a crea rezultate. Nu ne ajută deloc acest rezultat, dar încerc să iau ce este mai bun din acest şi să folosesc asta în viitor. M-am înhămat la o muncă foarte grea, dar rămâne să muncim în continuare pentru a ne îndeplini obiectivul la final de sezon.

Din ce am văzut, jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie. Echipa e pe primul loc, nu jucătorul, indiferent de nume. Repet, am speranţe la ce am văzut astăzi! Situaţia se mai complică puţin, dar acest joc n-a fost decisiv. O victorie era bună pentru moral, era bună pentru suporteri, dar o să muncim mai mult şi eu zic că va fi bine pentru noi până la finalul campionatului. Am mare încredere în jucătorii mei”
, a declarat Vintilă, la finele partidei.

FC Voluntari, aproape de o lovitură financiară! Mihai Popa este dorit de Torino

Mihai Popa (22 de ani), portarul formaţiei FC Voluntari şi al naţionalei României U21, se numără printre priorităţile grupării din Serie A, FC Torino.

Publicaţia Sport Italia notează că şefii torinezilor au început să se gândească serios la transferurile pentru sezonul următor din campionatul Italiei, iar Popa se numără printre jucătorii prioritari.

Conducerea torineză speră să îl achiziţioneze pe portarul român în perioada de mercato de vară. Evoluţiile solide din cele 30 de meciuri din Superligă i-au convins pe oficialii ocupantei locului 11 din Serie A.

În plus, Mihai Popa a adunat şi 9 selecţii pentru reprezentativele de tineret ale României (8 pentru U21 şi una pentru U23) în care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Cota de piaţă a goalkeeperului ce a reuşit să ţină poarta Voluntariului intactă în 11 apariţii stagionale este de un milion de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.  

Mihai Popa s-a remarcat prima dată, la nivelul Superligii, la Astra Giurgiu, de la care a fost adus de FC Voluntari în august 2021. La doar 22 de ani, Popa a bifat 78 de meciuri în primul eşalon, iar în 25 dintre acestea a reuşit să nu primească vreun gol.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele