Ultima oră
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia

VIDEO | FCSB se chinuie în restanţa cu Hermannstadt şi dă semne că pierde turaţia

Superliga Publicat pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21319365/2/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

FCSB a terminat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu formaţia FC Hermannstadt, într-o restanţă din etapa a cincea a Superligii.

În restanţa din etapa a cincea, bucureştenii au deschis scorul la Sibiu, prin Compagno, în minutul 8, dar golul a fost anulat. Gazdele au răspuns printr-o ratare uriaşă a lui Daniel Paraschiv, în minutul 10, iar în minutul 13 Silviu Balaure a deschis scorul pentru Hermannstadt.

În minutul 28 Andrea Compagno a obţinut un penalti, după un contact cu portarul Căbuz, iar atacantul italian a transformat cu siguranţă, egalând în minutul 31. FCSB a întors rezultatul după pauză, în minutul 48, când Valentin Creţu a centrat şi Compagno a reuşit „dubla”. Elevii lui Marius Măldărăşanu au egalat în minutul 63, din penalti.

Dawa a faultat în careu, a fost eliminat şi Daniel Paraschiv a executat lovitura de pedeapsă. Tîrnovanu a apărat, dar balonul respins a ajuns tot la Paraschiv care a înscris pentru 2-2. În minutul 90+2 Gabi Iancu a lovit transversala cu un şut, însă s-a terminat la egalitate, 2-2.

FCSB are 22 de puncte după 9 etape, fiind lider în Superligă. Hermannstadt este pe locul 5, cu 13 puncte.

Hermannstadt - FCSB 2-2 (Balaure 13, Paraschiv 62-penalty / Compagno 28-penalty, 48)

Echipele de start: 

  • FC Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, I. Stoica (cpt.), Medina - Dr. Iancu, Mino, Alhassan - Balaure, D. Paraschiv, Neguţ
    Rezerve: Uţiu - Antoche, Murgia, Biceanu, P. Petrescu, Oroian, Bucuroiu, Ruben Fonseca, G. Iancu
    Antrenor: Marius Măldărăşanu
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Haruţ, Radunovic - Djokovic, Şut, Olaru (cpt.) - Al. Băluţă, Compagno, Oct. Popescu
    Rezerve: A. Vlad - Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Lixandru, Ov. Popescu, Pantea, Ngezana, Radaslavescu
    Antrenor: Elias Charalambous

Minutul 90+8: Fluier final! Se termină 1-1!

Minutul 90+2: Iancu pătrunde în careu şi reia în bara transversală de lângă un adversar.

Minutul 62: GOL Hermannstadt! Dawa comite o eroare mare şi faultează în postura de ultim apărător. Fundaşul vede cartonaş roşu. Paraschiv ratează în prima fază dar este atent pe respingere şi îl învinge pe Târnovanu.

Minutul 51: Balaure trage în forţă de la 25 de metri pe lângă poartă.

Minutul 48: GOL FCSB! Creţu pătrunde în flanc şi scoate pe 5 metri la Compagno, care reia în poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 44: Tavi Popescu reia din alergare cu poarta goală pe lângă!

Minutul 28: GOL FCSB! Căbuz îl ”agaţă” pe Compagno în careu, la o fază la care italianul părea că nu mai poate ajunge la minge. Acelaşi Compagno bate bine şi egalează.

Minutul 13: GOL Hermannstadt! Balaure primeşte de la Neguţ şi reia din marginea careului, la o fază ce a păcălit apărarea celor de la FCSB.

Minutul 9: Şansă imensă pentru gazde. Paraschiv driblează portarul, dar Creţu salvează de pe linia porţii.

Minutul 8: Compagno reia în poartă, dar reuşita e anulată corect, pentru fault în atac. Italianul l-a busculat pe Găman.

Minutul 1: A început partida!


FCSB este în mare formă în campionat. Chiar dacă nu a reuşit să se califice în grupele Conference League, echipa lui Gigi Becali este principala favorită la câştigarea campionatului. 

După 8 meciuri jucate, FCSB se află pe pimul loc în clasament, cu 21 de puncte. 

În tabăra opusă, Hermannstadt nu avut evoluţii rele în acest sezon şi poate chiar spera la un loc de play-off. Sibienii sunt pe locul 7 în clasament, cu 12 puncte. 

Echipele probabile:

  • Hermannstadt (4-4-2): Căbuz - Butean, V. Găman, I. Stoica, Oroian - Balaure, Mino Sota, Alhassan, Jipa - G. Iancu, D. Paraschiv
  • Rezerve: Muţiu, Medina, P. Petrescu, Dr. Iancu, Murgia, Bărbuţ, Bucuroiu, Biceanu, Fonseca
  • Antrenor: Marius Măldărăşanu
  •  
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Djokovic, Şut, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, Panţîru, Haruţ, Miculescu, Lixandru, M. Toma, Ov. Popescu, Radaslavescu
  • Antrenor: Elias Charalambous

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele