Ultima oră
Giani Kiriţă, discurs manifest la adresa clubului Dinamo: „Nu mai au identitate” | VIDEO EXCLUSIV Giani Kiriţă, discurs manifest la adresa clubului Dinamo: „Nu mai au identitate” | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu un jucător dupa retrogradarea lui FCU Craiova: „Ne-a distrus anul acesta. Nu l-aş lua nici la sintetic” | EXCLUSIV Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu un jucător dupa retrogradarea lui FCU Craiova: „Ne-a distrus anul acesta. Nu l-aş lua nici la sintetic” | EXCLUSIV
Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente
”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2 ”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2
Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui” Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui”

VIDEO ǀ FCSB – Hermannstadt 3-0. ”Roş-albaştrii” s-au impus fără probleme şi s-au distanţat în fruntea clasamentului

FCSB Publicat pe 16 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21422195/2/sc-fotbal-club-fcsb-sa-afc-hermannstadt-superliga-superbet-16-12-2023.jpg

FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci al etapei a 20-a din Superligă. Este prima victorie a roş-albaştrilor după trei meciuri oficiale.

Bucureştenii au controlat prima repriză a meciului de pe Arena Naţională, chiar dacă Jipa l-a pus la încercare pe Târnovanu încă din minutul 3. Portarul sibienilor, Căbuz, a scos excelent şutul lui Florinel Coman, din minutul 13, dar nu a mai putut face nimic la voleul sub bară a lui Darius Olaru, care a deschis scorul în minutul 22, din pasa lui Alexandru Băluţă.

 Tot Olaru a înscris şi al doilea gol pentru gazde, în minutul 45. Florinel Coman a făcut 3-0 în minutul 58, iar arbitrul Chivulete a acordat un penalti pentru FCSB în minutul 85, însă decizia a fost anulată după intervenţia VAR şi meciul s-a terminat cu victoria bucureştenilor, 3-0.

FCSB este lider în Superligă, cu 41 de puncte, iar Hermannstadt are 28 de puncte şi se află pe locul 7 în clasament.

FCSB – Hermannstadt 3-0 (Olaru D. 22', 45', Coman F. 58')

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu – Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Olaru – Băluţă, Oct. Popescu, Fl. Coman
  • Rezerve: Vlad, Haruţ. Pandele, Ov. Popescu, Ganea, Pantea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
  •  
  • Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Stoica, Oroian – Balaure, Murgia, Mino, Jipa – G. Iancu, Valente
  • Rezerve: Muţiu, Etiene, Bejan, Antoche, Petre, Bărbuţ, Bucuroiu, Neguţ, Biceanu

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 87: Penalty anulat pentru FCSB! Centralul a acordat penalty pentru ”roş-albaştrii” iniţial, dar şi-a schimbat decizia după ce a revăzut faza la monitorul VAR.

Min. 79: Ocazie pentru FCSB! Căbuz a trimis în corner şutul lui Florinel Coman.

Min. 58: GOOOL marcat de FCSB! Florinel Coman a dus scorul la 3-0, după ce mingea a ajuns la el cu şansă.

Min. 46: A început a doua parte! 

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 45: GOOOL marcat de FCSB! Cokan i-a pasat lui Olaru, iar acesta a reuşit ”dubla” în urma unui şut cu stângul.

Min. 44: Ocazie mare pentru ”roş-albaştrii”! Căbuz a intervenit în două rânduri, prima dată la Radunovic, iar a doua oară Băluţă!

Min. 40: Ocazie mare pentru FCSB! Dariu Olaru a trimis excelent din afara careului, dar Căbuz a reuşit o paradă senzaţională.

Min. 22: GOOOL marcat de FCSB! Băluţă l-a servit perfect pe Olaru, iar mijlocaşul a trimis superb din prima şi a deschis scorul.

Min. 14: Ocazie mare pentru FCSB! Florinel Coman a trimis bine din afara careului, dar C[buz intervine şi acordă corner.

Min. 3: Ocazie mare pentru Heramnnstadt! Târnovanu a parat şutul bun a lui Jipa.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Chiar dacă în ultimele 5 partide a înregistrat doar două victorii, urmate de alte două eşecuri şi un egal, FCSB continuă să fie lidera Superligii, cu 38 de puncte. Mai mult decât atât, ”roş-albaştrii” au un avans de 5 ”lungimi” faţă de principala urmăritoare, CFR Cluj.

Hermannstadt, ocupanta locului 6 din campionat, are o formă un pic mai bună decât fruntaşa clasamentului. Elevii lui Marius Măldărăşanu au pierdut doar o singură dată în precedentele 5 runde şi au învins de două ori, la fel ca numărul remizelor.

Situaţia celor două echipe după 19 etape:

  • FCSB: locul 1, 19 meciuri, 11 victorii, 5 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj 32:19 (+ 13), 38 de puncte.
  • Hermannstadt: locul 6, 19 meciuri, 6 victorii, 10 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj 26:19 (7), 28 de puncte.

În turul sezonului regular, Hermannstadt – FCSB s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Pentru ”roş-albaştrii” a marcat o dublă Andrea Compagno, în timp ce pentru sibieni au punctat Silviu Balaure şi Daniel Paraschiv.

Echipele probabile:

  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Olaru, Şut, Ov. Popescu - Băluţă, Miculescu, Fl. Coman
  • Hermannstadt (4-4-2): Căbuz – Butean, Găman, I. Stoica, A. Oroian – Balaure, Biceanu, Murgia, A. Jipa – G.Iancu, Fonseca

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele