Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

VIDEO | FCU Craiova - Hermannstadt 1-1. Două goluri superbe au decis rezultatul final al meciului

Superliga Publicat pe 6 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21334995/2/fc-u-craiova-fc-hermannstadt-sibiu-superliga-superbet-06-10-2023.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, în primul meci din etapa a 12-a a Superligii.

La Craiova, gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 27, când Aurelian Chiţu, a marcat superb, din voleu, dintre trei adversari. La pauză, antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, a efectuat trei schimbări şi unul dintre jucătorii introduşi, Gabriel Iancu a egalat după o greşeală a lui Danny Henriques, în minutul 59.

Hermannstadt este pe locul 5, cu 16 puncte, ajungând la al şaptelea meci egal în această ediţie de campionat, iar FCU Craiova se află pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte.

FCU Craiova - Hermannstadt 1-1 (Chiţu A. 27' / Iancu G. 59')

Echipele de start: 

  • FCU Craiova: Gurău - Negru, Lacroix, Henriques, Mascarenhas - Buta, Achim - Baeten, Bahassa, Van Durmen - Chiţu
  • Rezerve: Popa, Albu, Blănuţă, Blidar, Compagnucci, Ibrahim, Padula, Pop, Sidibe
  •  
  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Oroian - Bucuroiu, Mino Sota, Alhassan, Balaure - Neguţ, Paraschiv
  • Rezerve: Uţiu, Antoche, Bărbuţ, Bejan, Biceanu, Fonseca, G. Iancu, Jipa, Medina

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 90+2: Ocazie pentru Hermannstadt! Butean a trimis tare din lovitură liberă, dar şutul său a fost respins de Gurău.

Min. 73: Ocazie mare pentru sibieni! Duo-ul Paraschiv - Iancu, din nou în acţiune! Primul a centrat, iar al doilea a fost arpoape să semneze o ”dublă”, dar Gurău a fost la post.

Min. 59: GOOOL marcat de Hermannstadt! Paraschiv l-a servit pe Iancu, iar decarul sibienilor s-a distrat cu apărarea fostei sale echipe şi a înscris un gol superb.

Min. 57: Ocazie mare pentru sibieni! Paraschiv a fost găsit perfect, dar locitura lui de cap a fost parată de Gurău.

Min. 53: Ocazie bună pentru olteni! Baeten ajunge într-o poziţie bună şi decide să şuteze, dar Căbuz resinge în lateral! 

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 43: Stoica (Heramannstadt) a văzut primul cartonaş galben al partidei.

Min. 42: Ocazie pentru Hermannstadt! Balure a intrat în careu şi a trimis un şut pe direcţia lui Gură, iar acesta a prins fără probleme.

Min. 27: GOOOOL marcat de FCU Craiova! Bahassa i-a trimis lui Chiţu, iar atacantul oltenilor a preluat şi a finalizat superb pentru a deschide scorul.

Min. 14: Ocazie pentru FCU Craiova! Bahassa îşi încearcă norocul cu un şut de la distanţă, dar mingea este prinsă cu uşurinţă de portarul advers.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sibienii par decişi în acest sezon să atace locurile de play-off. Hermannstadt este pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte. 

În tabăra opusă, la FC U Craiova 1948, lucrurile arată destul de complicat. Oltenii sunt pe locul 10 în clasament, cu 12 puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele