Ultima oră
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor
Drogba a aprins vasul olimpic în faţa stadionului Velodrome Drogba a aprins vasul olimpic în faţa stadionului Velodrome
Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare
Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei

VIDEO | Gloria Buzău - Steaua Bucureşti, 4-4. Meci istoric în Liga a 2-a!

Liga II Publicat pe 1 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21328651/12/screenshot-295.png

Gloria Buzău a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 4-4, cu Steaua Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii 2 Casa Pariurilor în care a revenit de la 0-2 şi care a fost marcat de răsturnări de situaţie şi pe final, când s-au înscris trei goluri. Duelul a fost transmis în direct de către Prima Sport 1

CSA Steaua a înscris la început prin Ilie 4' şi Raicu 31'. Gazdele au revenit şi au preluat conducerea prin Chică-Roşă 38', Dumitrache 45' şi Dumitru 68' (penalty). Pe final, CSA Steaua a egalat prin Chipirliu, în minutul 89. După doar un minut, Gloria a preluat din nou avantajul, prin Mihaiu. Scorul final a fost stabilit, în minutul 90+2, de golul lui Beţa de la Steaua.

Tot duminică, Unirea Slobozia a învins cu 1-0 CSM Alexandria. Meciul Corvinul Hunedoara – CS Mioveni se va disputa luni, de la ora 16:00.


Gloria Buzău - Steaua 4-4 (Chică-Roşă 37', Dumitrache 45', Dumitru 68' (p), Mihaiu 90' / Ilie 4', Raicu 31', Chipirliu 89', Beţa 90' + 2)

Echipele de start:

  • Gloria Buzău: Greab – Pîrvulescu, Dobrosavlevici, Patapis, Pashov, Georgiev, Trebotic (cpt.), Tănasă, Dumitru, Dumitrache, Chică-Roşă
  • Rezerve: Horeboiu – Şerban, Wiktorski, Sălceanu, Izata, Brîncoveanu, Pervan, Angelov, Mihaiu
  • Antrenor: Andrei Prepeliţă
  •  
  • Steaua: Frânculescu – Maftei, Aveam, Beţa, Walace, Ilie, Bărbulescu (cpt.), Sierra, Raicu, Boiciuc, Chipirliu
  • Rezerve: Pop – Dumitru, Enceanu, Dobrescu, Maftei, Chunchukov, Topuzov, Mancuso, Buziuc
  • Antrenor: Daniel Opriţa

Min. 90 + 9: Fluier final! Gloria Buzău - Steaua Bucureşti se termină 4-4!

Min. 90 + 2: GOL Steaua! Beţa marchează golul egalizator de 4-4 pentru ”militari”, profitând de haosul din careul buzoienilor. 

Min. 90: GOL Gloria Buzău! Scorul ajunge la 4-3 pentru gazde, după ce Mihaiu a marcat cu un şut puternic din interiorul careului. 

Min. 89: GOL Steaua! Bogdan Chipirliu înscrie dintr-un voleu violent şi aduce egalarea la 3 pentru ”roş-albaştri”. Steaua a avut mare noroc, deoarece golgheterul ei se afla în ofsaid. 

Min. 68: GOL Gloria Buzău! Cristian Dumitru transformă fără emoţii lovitura de pedeapsă. Scorul este întors de la 0-2 pentru oaspeţi la 3-2 pentru gazde.

Min. 66: Penalty pentru Gloria Buzău! Steaua este penalizată pentru un henţ comis de Beţa.

Min. 64: Ocazie pentru Steaua de a reveni în avantaj. Bogdan Chipirliu trece pe lângă mingea de 3-2 pentru ”roş-albaştrii”.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 5: 2-2 este scorul primei reprize!

Min. 45: GOL Gloria Buzău! Valentin Dumitrache transformă o lovitură liberă şi aduce egalarea la 2 pentru formaţia gazdă care a fost condusă cu 0-2. 

Min. 37: GOL Gloria Buzău! Chică-Roşă profită de o mare gafă a lui Walace şi readuce gazdele în meci după ce a marcat singur cu portarul Stelei. 

Min. 31: GOL Steaua! Alin Raicu le dublează avantajul ”roş-albaştrilor” cu o execuţie sigură din pasa lui Adrian Ilie. 

Min. 25: Cristi Dumitru (Gloria Buzău) trimite o lovitură liberă puţin peste poarta Stelei.

Min. 14: Portarul Stelei Frânculescu este aproape să primească un gol de jumătatea terenului din cauza unui plasament deficitar, însă acesta reuşeşte să se redreseze şi să evite un gol ruşinos printr-un plonjon.

Min. 4: GOL Steaua! Mingea ajunge cu noroc la Adrian Ilie, care deschide scorul dintr-un voleu superb cu ristul exterior. 

Min. 1: A început meciul!


Gloria Buzau - Steaua,  meci din Liga 2, va avea loc duminică, de la 12:30, în direct pe canalul Prima Sport 1. Meciul va putea fi urmărit şi online pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, confruntarea dintre cele două echipe din Liga 2 va putea fi urmărită şi în format video-text, pe site-ul Primsport.ro, unde veţi putea vedea toate fazele importante din meci. 

Steaua traversează o formă foarte slabă în acest sezon. Echipa militarilor pare ca nu se răgăseşte, după ce nu a avut drept de promovare nici în acest sezon.

Echipa lui Daniel Opriţa este pe locul 13, cu doar 8 puncte. 

Gloria Buzău se află pe locul 4, cu 14 puncte şi poate spera la promovare în acest sezon. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele