Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO | Schimbarea de trei puncte a lui Mihai Pintilii a decis Hermannstadt – FCSB

FCSB Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20988659/2/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-22-01-2023.jpg

FC Hermannstadt – FCSB, partidă din runda a 22-a a SuperLigii României, transmisă pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, duminică seară, s-a terminat cu scorul de 0-1.

Într-un meci care a început pe o ceaţă foarte deasă, Petrişor Petrescu a trimis balonul în bară, în minutul 53, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Bilel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

La FCSB a debutat în meci oficial şi Deian Sorescu, schimbat la pauză cu Valentin Creţu. FCSB se află pe poziţia a treia în clasament, cu 41 de puncte, la numai trei puncte de CFR Cluj (locul 2) şi de Farul Constanţa (locul 1).

Hermannstadt rămâne pe locul 9 cu 24 de puncte. Sibienii au fost penalizaţi cu 9 puncte din cauza datoriilor clubului.  


Hermannstadt – FCSB 0-1 (Omrani 75)

Echipele de start:

  • Hermannstadt (4-4-2): Letica - Butean, Bejan (cpt.), C. Ene, Opruţ - Balaure, Biceanu, Sota, Oroian - Buhăcianu, D. Paraschiv
  • Rezerve: Muţiu - Vl. Popa, Medina, Răuţă, P. Petrescu, Bărbuţ, Dr. Iancu, C. Popescu, Babic
  • Absenţi: Antoche, Baba Alhassan, I. Stoica (accidentaţi), Issah (suspendat)
  • Antrenor: Marius Măldărăşanu
  •  
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru (cpt.), Şut, Edjouma - Miculescu, Compagno, Oct. Popescu
  • Rezerve: A. Vlad - Creţu, Haruţ, Coman, Cristea, Omrani, Oaidă, Pantea, Cordea
  • Absenţi: Panţîru, Ov. Popescu (accidentaţi)
  • Antrenor: Mihai Pintilii

Min. 90 + 6: Fluier final! FCSB învinge Hermannstadt cu 1-0 la Sibiu.

Min. 83: Schimbare la Hermannstadt: iese Sota, intră Babic.

Min. 79: FCSB epuizează schimbările: intră Oaidă în locul lui Octavian Popescu.

Min. 77: Dublă schimbare la Hermannstadt: ies Biceanu şi Oroian, intră Răuţă şi C. Popescu.

Min. 75: GOL FCSB! Coman îi pasează lui Omrani, care deschide scorul scapat singur cu Letica. 

Min. 73: Radunovic primeşte cartonaşul galben şi va fi suspendat etapa viitoare la meciul cu Farul. 

Min. 68: Schimbare la FCSB: intră Omrani, iese Miculescu. 

Min. 65: Schimbare la Sepsi: iese Balaure, intră Bărbuţ.

Min. 63: Ocazie pentru Hermannstadt! Târnovanu respinge excelent centrare trimisă de Oroian. Balauru ar fi scăpat cu poarta goală.

 

Min. 63: Octavian Popescu trimite primul şut pe spaţiul porţii al FCSB, de la distanţă, reţinut fără de portarul lui Hermannstadt.

Min. 59: Adrian Şut (FCSB) primeşte cartonaşul galben.

Min. 57: Schimbare la FCSB: iese Edjouma, intră Florinel Coman.

Min. 53: Ocazie uriaşă pentru Hermannstadt! Petrişor Petrescu trimite o torpilă de la distanţă direct în bara transversală. 

Min. 46: Dublă schimbare la FCSB la pauză: iese Sorescu, intră Creţu, iese Compagno, intră Cordea. La Hermannstadt este schimbat Buhăcianu cu Petrescu. A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: 0-0 este scorul primei reprize!

Min. 42: Ocazie pentru FCSB! Compagno reia cu călcâiul pe lângă poarta sibienilor din centrarea lui David Miculescu. 

Min. 28: Letica are dificultăţi să reţină centrarea expediată de Dawa pentru Compagno, însă faza este rezolvată ulterior de sibieni fără mari emoţii.

Min. 24: Ocazie pentru Hermannstadt risipită de Paraschiv, care alunecă într-o situaţie foarte bună de a marca.

Min. 11: Ocazie pentru Hermannstadt! Târnovanu reţine reluarea lui Oroian din centrarea lui Butean fără prea mari emoţii.

 

Min. 9: Ocazie pentru Hermannstadt! Şutul lui Balaure din afara careului este respins slab în faţă de Târnovanu, dar Tamm reuşeşte să degajeze balonul aşteptat de Paraschiv.

Min. 1: A început meciul!


FC Hermannstadt – FCSB, partidă din runda a 22-a a SuperLigii României, e LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 20:45. În tur, pe terenul vicecampioanei, scorul a fost egal, 2-2.

Sibienii şi bucureştenii au terminat anul trecut cu victorie, 1-0 cu CFR Cluj, respectiv 1-0 cu FC Botoşani. Referitor la situaţiile din clasament, FC Hermannstadt are doar şanse teoretice la play-off, ea fiind şi depunctată cu 9 puncte la finalul anului trecut, din cauza problemelor financiare.

De partea cealaltă, FCSB va fi sigur în play-off, chiar dacă nu este sigură matematic de prezenţă, deşi într-o perioadă era pe ultimele locuri în SuperLiga României. A revenit şi a ajuns în rândul primelor trei echipe înainte de startul acestei runde a 22-a.

Mihai Pintilii riscă să rateze meciurile cu CFR Cluj şi Farul

Mihai Pintilii riscă o suspendare din partea Comisiei de Disciplină, în urma sesizării făcute de şeful Şcolii de Antrenori, în care Lucian Burchel a reclamat că fostul mijlocaş închizător a antrenat-o pe FCSB în Antalya fără să deţină o licenţă PRO.

Vicecampioana a decis să îl lase acasă pe Leo Strizu, antrenorul principal în acte de la FCSB, iar acum Pintilii, tehnicianul de facto, riscă să fie suspendat pentru 4 meciuri, potrivit Sport.ro. O astfel de decizie ar conduce la absenţa sa de pe banca roş-albaştrilor la derby-urile cu Farul Constanţa şi CFR Cluj.

”Cazul este pe biroul Comisiei de Disciplină. Mie mi se pare că a fost necesară această sesizare!”, a declarat Burchel, şeful Şcolii de Antrenori pentru sursa citată.

Gigi Becali a fost puternic deranjat de acţiunea lui Lucian Burchel. Patronul celor de la FCSB a comentat în cheie ironică reclamaţia acestuia”Mergem toţi şi îngenunchiem la Burchel, mergem toţi, domnu' Burchel, împărăţia ta, Burchel care eşti tu Burchel, facem ca tine toţi. El e deştept în fotbal. Asta ne mai trebuia, un Burchel!”.

Echipele probabile:

  • Hermannstadt: 25. Letica - 18. Medina, 17. Butean, 5. Bejan, 70. C. Ene, 98. Opruţ - 29. Biceanu, 14. Mino Sota, 51. Oroian - 30. Paraschiv, 96. Balaure
  • Rezerve: 31. Muţiu, 7. P. Petrescu, 11. D. Iancu, 13. Răuţă, 20. Bărbuţ, 21. Bucuroiu, 28. Buhăcianu, 77. Babici, 93. C. Popescu
  •  
  • FCSB: 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 16. Tamm, 17. I. Cristea, 33. Radunovic - 27. Olaru, 8. Şut, 18. Edjouma - 98. Cordea, 96. Compagno, 10. Oct. Popescu
  • Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Creţu, 5. Dawa, 7. Fl. Coman, 11. Miculescu, 19. Omrani, 24. Nikolov, 26. Oaidă, 80. Radaslavescu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele