Ultima oră
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor

VIDEO ǀ Poli Iaşi – Farul Constanţa 2-3. Campiona a condus cu 3-0 la pauză, dar a tremurat serios pe final

Poli Iași Publicat pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21403730/2/poli-iasi-farul-constanta-superliga-superbet-01-12-2023.jpg

Farul Constanţa a învins în deplasare, scor 3-2, formaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii. Oaspeţii au condus cu 3-0.

Este prima victorie a Farului după şase etape.

Farul a condus cu 2-0 după primul sfert de oră, prin golurile marcate de Budescu, în minutul 9, din pasa lui Rivaldinho, şi de Rivaldinho, în minutul 16. Imediat după reluare, Louis Munteanu a făcut 3-0 din pasa lui Budescu, şi meciul de la Iaşi părea jucat.Însă gazdele au redus din diferenţă prin Harrison, în minutul 56m, englezul profitând de o pasă a lui Luis Phelipe, iar în minutul 64 Alin Roman a marcat al doilea gol al echipei lui Leo Grozavu.

Ieşenii au atacat şi au pus presiune pe apărarea campioanei, dar nu au reuşit să egaleze. Farul s-a impus cu 3-2 şi constănţenii sunt pe locul 7, cu 25 de puncte. Poli Iaşi se află pe locul 12, cu 19 puncte.

Poli Iaşi – Farul Constanţa 2-3 (Harrison 56, Roman 64 / Budescu 9, Rivaldinho 16, Munteanu 45+10), în direct la Prima Sport 2! Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Lung Jr. - Martac, Samayoa, Katanec, Ispas - Roman, Bordeianu, Marchioni - Dumitru, Harrison, Luis Phelipe.
  • Farul Constanţa: Aioani - Larie, Kiki, Dussaut, Popescu - Vînă, Artean, Budescu - Grameni, Munteanu, Rivaldinho.

Minutul 90+8: Final de meci! Farul se impune cu 3-2.

Minutul 64: GOL Poli Iaşi! Moldovenii pasează spectaculos, iar Roman reia elegant din marginea careului.

Minutul 59: Harrison reia spectaculos din întoarcere în bară.

Minutul 56: GOL Poli Iaşi! Harrison reia din careu, după o pasă a lui Phelipe.

Minutul 45+10: Pauză! Farul conduce cu 3-0.

Minutul 45+8: GOL FARUL! Munteanu reia din câţiva metri. Pasa decisivă a venit de la Budescu.

Minutul 16: GOL FARUL! Rivaldinho face 2-0, dar nu înainte ca arbitrii din camera VAR să intervină din nou pentru minute bune.

Minutul 9: GOL FARUL! După cinci minute, sistemul VAR validează golul anulat iniţial pe motiv de ofsaid. 

Minutul 1: A început partida!

 

În ultimele 6 etape, campioana României a reuşit să obţină doar 4 egaluri şi a pierdut de două ori. Poli Iaşi are o formă bună pentru o nou-promovată: 5 egaluri consecutive şi o victorie.

Situaţia celor două echipe în clasament:

  • Poli Iaşi: locul 12,  17 meciuri, 4 victorii, 7 egaluri, 6 înfrângeri, golaveraj 19:23 (-4), 19 puncte.
  • Farul Constanţa: locul 8, 17 meciuri, 6 victorii, 4 egaluri, 7 înfrângeri, golaveraj 24:28 (-4), 22 puncte.

În turul sezonului regular, Farul Constanţa – Poli Iaşi s-a terminat cu succesul formaţiei moldave, scor 1-3.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele