Ultima oră
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

LIVE VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 2-1. Covăsnenii termină anul cu dreptul şi urcă pe loc de play-off

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20950281/6/2a.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 21-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul prin Nicolae Păun, care a înscris în minutul 30. Tudorie a majorat diferenţa la 2-0 în minutul 51, cu un lob din şase metri. Oaspeţii au revenit cu un gol din penalti, după o fază pe care arbitrul Iulian Dima a verificat-o la VAR. A executat Mamadou Thiam şi a înscris. Sepsi se află pe locul 6 în clasament, cu 32 de puncte.

Sepsi - ”U” Cluj 2-1 (Păun 30, Tudorie 52 / Thiam 75-penalty), în direct pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, M. Tamas, Ispas - Aganovic, Păun, J. Rodriguez - Rondon, Tudorie, C. Matei
  • Rezerve: Began - Dumitrescu, Ciobotariu, Bălaşa, Francisco Junior, Bărbuţ, I. Gheorghe, Achahbar, Safranko
  •  
  • ”U” Cluj: Iliev - Vlădoiu, Piţian, Fl. Ilie, Briceag - R. Pires, Simion - Chipciu, L. Fulop, Hofman - Thiam
  • Rezerve: Gorcea - R. Romeo, Nowak, Remacle, Horşia, Ely Fernandes, Ad. Bălan

Minutul 90+6: Final de meci! Sepsi se impune cu 2-1.

Min. 73: GOL ”U”! VAR intervine pentru un henţ la Păun, arbitru vizionează reluările şi dictează penalty. Thiam transformă fără probleme şi reaprinde partida.

Min. 61: Florin Ilie ajunge în poziţie de gol, dar trage slab, cu stângul, pe lângă poarta lui Niczuly.

Min. 58: Mare ocazie a lui Sepsi! Tudorie scapă singur cu portarul, însă finalizarea e dezamăgitoare, mult pe lângă poartă.



Min. 56: Arbitrul Iulian Dima opreşte jocul pentru un minut din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei lui U Cluj. Imediat, Niczuly scoate de sub bară un şut al lui Chipciu.

Min. 52: GOL SEPSI! Rodriguez îl găseşte excelent pe Tudorie, care preia elegant şi majorează diferenţa în favoarea gazdelor.



Min. 46: A început repriza a doua,

Min. 45+4: Final de primă repriză!

Min. 39: Dublă schimbare la ”U” Cluj, ies Vlădoiu şi Hofman şi intră Romeo şi Horsia.

Min. 38: Rodriguez (Sepsi) vede şi el cartonaşul galben.

Min. 30: GOL marcat de Sepsi! Păun profită de degringolada din careul clujenilor şi deschide scorul cu un şut la colţul scurt. 

Min. 19: Execuţie superbă a lui Chipciu, jucătorul lui ”U” Cluj a încercat să îl surpindă pe Niczuly cu o execuţie fină de la marginea careului, dar portarul lui Sepsi are o intervenţie senzaţională şi respinge.

Min. 16: Ocazie mare pentru ”U” Cluj, Chipciu îl găseşte liber pe Briceag, dar execuţia acestuia se opreşte în plasa laterală.

Min. 9: Cartonaş galben văzut de Hofman (”U” Cluj).

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Oaspeţii vin după patru meciuri consecutive în care nu au mai câştigat. Vestea şi mai proasta este că cel puţin în ultimele două meciuri din campionat, 0-0 cu UTA şi 0-2 cu Petrolul, „studenţii” clujeni nu au jucat absolut nimic. Astfel, după un aparent reviriment după venirea la echipă a lui Eugen Neagoe, timp în care U Cluj a învins-o şi pe FCSB, echipa clujeană şchiopătează serios. Iar evoluţiile din teren se regăsesc şi în clasament, pentru că Universitatea se află acum pe locul 14, loc de baraj, cu doar 19 puncte.

De cealaltă parte, Sepsi a avut în general evoluţii contradictorii în acest sezon. Deşi arată ca o echipă solidă, covăsnenii sunt încă departe de jocul din sezonul anterior, când au fost una dintre revelaţiile campionatului.

De altfel, în ultimele patru partide, după trei victorii consecutive, Sepsi s-a împiedicat pe teren propriu şi nu a reuşit decât un 1-1 cu FC Voluntari. Din cauza evoluţiilor inconstante, ardelenii sunt în afara locurilor de play-off. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele