Ultima oră
Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici” Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici”
Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga
„Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB „Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB
Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei
”Dacă voi fi acolo ar fi o onoare”. Vlad Chiricheş visează la EURO 2024 ”Dacă voi fi acolo ar fi o onoare”. Vlad Chiricheş visează la EURO 2024
Cristiano Ronaldo a ratat titlul în Arabia Saudită. Al Hilal a cucerit trofeul cu numărul 24 Cristiano Ronaldo a ratat titlul în Arabia Saudită. Al Hilal a cucerit trofeul cu numărul 24

VIDEO | UTA - Sepsi 2-1. Arădenii au obţiunt o victorie imensă, în urma unui meci nebun

Superliga Publicat pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21468789/1/uta-arad-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-02-12-2022.jpg

UTA a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci al etapei a 23-a din Superligă.

Arădenii au început foarte bine primul meci pe teren propriu, după patru luni de exil, iar Omondi nu a ajuns la minge în minutul 16. Portarul gazdelor, Kucher a intervenit în minutul 24 la şutul lui Cosmin Matei, dar UTA a deschis scorul în minutul 35. Şut al lui Fabry din afara careului, Omondi a deviat balonul în plasă şi elevii lui Mircea Rednic au intrat cu avantaj la pauză.

 Diogo Rodrigues a înscris al doilea gol al gazdelor în minutul 51, iar arădenii au avut şi un gol anulat de VAR, pentru ofsaid, în minutul 59, la un nou şut al lui Andrej Fabry. După patru minute Debeljuh a căzut în careul celor de la UTA, după un duel cu Tiberiu Căpuşă, şi arbitrul Florin Andrei a acordat penalti pentru Sepsi, dar după consultarea VAR, arbitrul a anulat penalti-ul şi i-a acordat un galben lui Debeljuh, pentru simulare.

 Covăsnenii au pus presiune pe gazde şi au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 84, dintr-un penalti transformat de Marius Ştefănescu. Kucher a intervenit de două ori în faţa lui Safranko şi apoi la şutul lui Kevin Varga, în minutul 90+1 şi, în ciuda celor unsprezece minute de prelungire ale reprizei secunde, partida s-a încheiat  cu victoria arădenilor. Sepsi se află la prima înfrângere sub comanda antrenorului Bernd storck.

UTA a ajuns la 27 de puncte şi se află pe locul 12, în timp ce Sepsi este pe locul 6, cu 33 de puncte.

UTA - Sepsi 2-1 (Omondi E. 36', Diogo Rodrigues 52' / Ştefănescu M. (p) 84')

Echipele de start:

  • UTA: Kucher - Diogo Rodrigues, Benga, Conte, Căpuşă - Micovschi, Mihai, Freitas, Fabry - Luckassen, Omondi
  • Rezerve: Lungu, Stolnik, Pop, Stanciu, Iurasciuc, Cooper, David, Ariel Lopez, Ofosu, Trif, Morar
  •  
  • Sepsi: Ro. Niczuly - Oteliţă, Ciobotariu, Kecskes, Ştefan - Păun - R. Varga, Rodriguez, Matei, Ştefănescu - Debeljuh
  • Rezerve: Moldovan, Ra. Niczuly, Ninaj, Bălaşa, Aganovic, Kallaku, Gheorghe, Rondon, Safranko, Popsa, K. Varga

Min. 90+12: Final de meci! 

Min. 90+2: Sepsi a fost foarte aproape de a egala! Covăsnenii au dus mingea în careu şi au tras la poartă de trei ori în aceeaşi fază. Ştefănescu a încheiat cu şut peste poartă.

Min. 84: GOOOL marcat de Sepsi! Arbitrul partidei acordă lovitură de la 11 metri, în urma unui henţ în careu, după de a verificat faza la VAR. Ştefănescu a redus diferenţa din penalty.

Min. 65: Penalty anulat lui Sepsi! Debeljuh a căzut în careu, iar centralul partidei a acordat lovitură de la 11 metri, urmând să îşi schimbe decizia după ce a revăzut faza la monitorul VAR.

Min. 59: GOL anulat UTA! Fabry a marcat pentru 3-0, dar arbitrii din camera VAR au anulat reuşita pentru offside şi scorul rămâne 2-0.

Min. 52: GOOOL marcat de UTA! Micovschi l-a găsit perfect pe Diogo Rodrigues, iar fundaşul portughez a dublat avantajul echipei sale.

Min. 47: Paradă senzaţională a lui Niczuly! Fabry a trimis excelent din afara careului, dar portarul lui Sepsi are o intervenţie de zile mari.

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 40: UTA a fost foarte aproape să îşi dubleze avantajul! Arădenii au ratat în mai multe rânduri în decursul a mai puţin de un minut.

Min. 36: GOOOL marcat de UTA! Fabry a trimis un şut din afara careului, iar devierea lui Omondi l-a păcălit pe portar şi arădenii au deschis scorul

Min. 24: Ocazie mare pentru ”covăsneni”! Cosmin Matei a trecut cu uşurinţă de adversarul său şi a trimis un şut periculos, la care Kucher a intervenit şi a trimis în corner.

Min. 16: Ocazie mare pentru UTA! Omondi a primit o centrare excelentă, dar a ratat întâlnirea cu mingea şi arădenii pierd şansa de a deschide scorul.

Min. 5: Ocazie pentru Sepsi! Ştefănescu a trimis un şut periculos din lovitură liberă, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida! 

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sepsi vine după victoria răsunătoare, cu 6-0, în faţa lui Poli Iaşi, în primul meci din acest an şi nu a mai pierdut de cinci runde în campionat. Covăsnenii se află pe locul 5 în acest moment şi îşi doresc să intre în play-off.

De cealaltă parte, UTA vine după un eşec usturător, 4-0 pe terenul lui FCSB şi nu a mai câştigat de patru etape. Arădenii se află pe locul 13 în Superliga, după ce au adunat 24 de puncte în 22 de meciuri.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în turul acestui sezon, când Sepsi s-a impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele