Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Liverpool, al treilea transfer al verii. L-a adus pe Calvin Ramsay, pentru 3 milioane de euro

Liverpool Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20745890/1/calvin-ramsay.png

Liverpool continuă să mute pe piaţa transferurilor, iar cel mai recent nume care a semnat cu ”cormoranii” este Calvin Ramsay (18 ani). Acesta este fundaş lateral şi a venit de la Aberdeen, în schimbul a trei milioant de euro.

  • Premier League se vede pe canalele Prima Sport din sezonul 2022/2023!

Ramsay este al treilea transfer al lui Liverpool din această vară, după Darwin Nunez (22 de ani) şi Fabio Carvalho (19 ani). El va primi patru milioane şi jumătate de euro.

A fost un vis devenit realitate să joc pentru Aberdeen, iar acum să fiu la una dintre cele mai mari echipe, dacă nu chiar cea mai mare din lume, e o realizare fascinantă pentru mine şi abia aştept să le arăt fanilor ce pot face

Sper că voi juca în presezon să arăt tuturor de la club ce pot şi după vom vedea ce se va mai întâmpla”, a specificat Calvin Ramsay pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

Liverpool l-a luat pe Darwin Nunez pentru 75 de milioane de euro

Uruguayanul Darwin Nunez, în vârstă de 22 de ani, a semnat, marţi, contractul cu FC Liverpool, grupare la care vine, de la Benfica Lisabona. Nunez este al treilea uruguayan din istoria clubului englez, după Luis Suarez şi Sebastian Coates.

Când am venit la baza de pregătire, am fost surprins de tot ce este aici şi de structură, dar şi de toate trofeele de aici. Îţi poţi imagina cum câştigi mai multe trofee iar apoi, mai târziu, cum vii din nou aici şi poţi spune: ‘Am contribuit la asta, am fost aici şi am câştigat trofee’.

Acesta este unul din motivele pentru care am venit aici, la Liverpool: ca să câştig trofee. Vreau să câştig multe trofee cu Liverpool”, a declarat jucătorul.

Suma de transfer al uruguayanului de la Benfica Lisabona este de 75 de milioane de euro, însă per total ar putea ajunge la 100 de milioane de euro, având în vedere că acordul prevede şi sume variabile (bonusuri).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele