Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Liverpool începe ”revoluţia”! Listă fabuloasă de transferuri, pentru ca Jurgen Klopp să facă o echipă de top

Liverpool Publicat pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21094948/1/profimedia-0712526471.jpg

Liverpool are parte de un sezon deloc convingător, iar din acest motiv pregăteşte terenul pentru stagiunea care vine, ce fotbalişti să aducă în vară, în funcţie de cerinţele lui Jurgen Kloppp. Oricum, din planurile ”cormoranilor” a ieşit Jude Bellingham, după ce Borussia Dortmund a cerut o sumă pe care nu au acceptat-o englezii.

  • Premier League e LIVE pe programele Prima Sport şi aplicaţi PrimaPlay.ro, etapă de etapă!

Presa din Anglia anunţă numele pe care Liverpool le are pe lista de transferuri, foarte mulţi fotbalişti fiind doriţi, în ideea în care în anul care vine echipa îşi doreşte să se bată la titlu şi la un nou trofeu UEFA Champions League.

Primii pe listă sunt Sofyan Amrabat (26 de ani, mijlocaş, Fiorentina), Ryan Gravenberch (20 de ani, mijlocaş, Bayern Munchen), Declan Rice (24 de, mijlocaş, West Ham United), Matheus Nunes (24 de ani, mijlocaş, Wolverhampton).

Pentru postul de portar, Liverpool caută adversar pe post pentru Alisson, iar în cărţi sunt Bart Verbruggen (20 de ani, Anderlecht), Djordje Petrovic (23 de ani, New England Revolution), Leopold Wahlstedt (23 de ani, Odds BK) şi Patrick Drewes (30 de ani, Sandhausen).

Jurnaliştii englezi mai notează că pentru Klopp au devenit interesanţi şi următorii jucători:

  • Kim Min-Jae (26 de ani, fundaş central, Napoli)
  • Josko Gvardiol (21 de ani fundaş central, RB Leipzig)
  • Evan Ndicka (23 de ani, fundaş central, Eintracht Frankfurt)
  • Antonio Silva (19 ani, fundaş central, Benfica)
  • Alexis Mac Allister (24 de ani, mijlocaş ofensiv, Brighton & Hove Albion)
  • Nicolo Barella (26 de ani, mijlocaş ofensiv, Inter Milano)
  • Luka Sucic (20 de ani, mijlocaş ofensiv, RB Salzburg)
  • Ousmane Dembele (25 de ani, extremă dreapta, Barcelona)
  • Marco Asensio (27 de ani, extremă dreapta, Real Madrid)
  • Mason Mount (24 de ani, mijlocaş ofensiv, Chelsea)
  • Randal Kolo Muani (24 de ani, atacant, Eintracht Frankfurt)

Tuşierul care l-a lovit pe Andrew Robertson la meciul Liverpool – Arsenal, reţinut de la delegări

Constantine Hatzidakis nu va mai fi delegat la niciun meci din nicio competiţie aflată sub jurisdicţia sa, în timp ce FA investighează acest incident”, a anunţat forul englez.

Scena s-a petrecut la pauza meciului de pe Anfield, când arbitrul principal invitase cele două echipe să se îndrepte către cabine. Internaţionalul scoţian Andrew Robertson s-a apropiat de unul din cei doi tuşieri, Constantine Hatzidakis, pentru a-i spune ceva, probabil să protesteze pentru o decizie.

În momentul în care Robertson se apropie de arbitru, acesta ridică braţul şi, cu cotul, îi atinge gâtul jucătorului. Un reporter al Sky Sports, prezent la marginea terenului, a spus că, după incident, Robertson a exclamat: „Mi-a dat un cot în gât! Tuşierul tocmai mi-a dat un cot în gât!”

Meciul s-a reluat normal, după pauză, şi s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, dar, după partidă, organismul responsabil de arbitrajul profesionist din Anglia a indicat într-un comunicat de presă „că este la curent cu un incident în care a fost implicat arbitrul Constantine Hatzidakis şi fundaşul lui Liverpool, Andrew Robertson. Problema va fi studiată în detaliu”, scrie în comunicatul respectiv.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele