Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Loprais, lider la categoria camioane, a abandonat după implicarea în accidentul soldat cu moartea unui spectator la Dakar

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20978469/1/loprais.jpg

Pilotul ceh Ales Loprais şi echipajul său, care concurau la categoria campioane la Raliul Dakar, nu au luat startul în etapa a zecea, miercuri, ca urmare a implicării în accidentul care a dus la moartea unui spectator, informează L’Equipe.

Loprais, în vârstă de 43 de ani, s-a pus la dispoziţia autorităţilor pentru ancheta în acest caz, a precizat ASO, organizatorul raliului.

“Ţin să transmit condoleanţe familiei şi prietenilor săi. Sunt dezolat şi ceea ce s-a întâmplat mă va bântui toată viaţa”, a declarat Loprais. “O viaţă umană s-a dus şi eu sunt de vină, pentru că eram la volaan, însă trebuie să spun că nu aveam nicio idee, la fel ca restul echipajului. Noi nu l-am văzut deloc”, a adăugat el.

În vârstă de 69 de ani, victima a fost lovită de camion în timp ce făcea fotografii, în spatelel unei dune.

deşertice, dar totuşi atrage spectatori, deşi în proporţii mult mai mici decât atunci când cursa se disputa în America Latină.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele