Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Lotul României pentru Campionatul European feminin de la Rimini, programat în perioada 2-5 mai

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21566009/1/gim.jpg

FR Gimnastică a anunţat, duminică, lotul României pentru Campionatul European feminin, care va avea loc între 2-5 mai, la Rimini.

Lotul tricolor este format din sportivele Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă şi Maria Ceplinschi.

”Componenţa echipei României a fost stabilită pe baza criteriilor de selecţie în urma rezultatelor de la cele două competiţii (Timişoara şi Izvorani). Rezerve sunt Amalia Puflea şi Andreea Preda”, a precizat FRG.

La junioare vor concura pentru România, Anamaria Mihăescu, Adelina Ionescu, Ariana Cotu, Nelli Papana şi Alexia Blănaru. Rezerve sunt Iris Iordache şi Daria Tănasă.

Campionatul European feminin de la Rimini se va desfăşura la exact o săptămână după cel masculin (24-28 aprilie), destinat de asemenea juniorilor şi seniorilor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele