Ultima oră
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă

Lovitură de teatru! Transferul lui Moruţan la Galatasaray a picat. ”Nu avem nicio iniţiativă în acest transfer”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20330552/1/rps0198.jpg

Olimpiu Moruţan prinde un transfer neaşteptat la Galatasaray, având în vedere forma slabă din acest debut de sezon! Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani este aşteptat la Istanbul pentru a semna un contract pe cinci ani. FCSB va primi 10 milioane de euro pentru acest transfer.

Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunţat că FCSB şi Galatasaray au semnat documentele de transfer. Olimpiu Moruţan este aşteptat la Istanbul în zilele următoare, pentru a semnat un contract până în vara anului 2026.

Un oficial al turcilor dezminte transferul

Burak Elmas, preşedintele grupării „Cim Bom” a dat lovitura. Oficialul a dezvăluit că Moruţan nu va mai ajunge la Galata, din cauza sumei de transfer mult prea mari cerute de FCSB. Gigi Becali nu este dispus să îl lase plece în Turcia fără 10 milioane de euro, deşi presa locală a anunţat în prima fază că cele două cluburi s-au înţeles la bani.

Nu avem nicio iniţiativă în acest transfer din cauza costului lui Moruţan”, a explicat Burak Elmas, pentru cei de la Haberler.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele