Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Luca Mihai critică felul în care a procedat Homawoo după intrarea oribilă. „A spus că ce, că abia m-a atins şi că nu e nimic grav”

Poli Iași Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21565874/1/mihai-iml.jpg

Luca Mihai a suferit o accidentare gravă în partida Dinamo - Poli Iaşi, dar se pare că se simte mult mai bine la o săptămână după incident.

În prima repriză, în urma unei intrări dure a lui Homawoo de la Dinamo, Luca Mihai a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat un guler cervical.

Jucătorul de 20 de ani a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, iar după o serie de investigaţii au venit si rezultatele. Primele rezultate au arătat mai multe fracturi, hematom cranian şi un timpan spart.

Mijlocaşul a venit cu veşti îmbucurătoare şi a explicat că a început recuperarea, dar s-a arătat dezamăgit de felul în care a procedat Josue Homawoo, după finalul partidei Dinamo - Poli Iaşi.

„Practic, am început recuperarea de astăzi. Deocamdată pot să fac plimbări scurte, de maxim două minute, în care merg singur, dar foarte încet. Dacă stau mai mult în picioare, încep să am ameţeli. Nu văd foarte bine cu ochiul drept. Încă mă doare. Şi aud înfundat cu urechea dreaptă. Dar medicii mi-au spus că e totul normal şi că va fi mai bine pe măsură ce va trece timpul.

Bine că n-a fost nevoie de operaţie. Eu sunt foarte optimist. Colegul meu, Silviu Lung, mi-a zis că a avut ceva asemănător. La el a fost mai grav, fiindcă sângele i-a ajuns la creier şi el a avut nevoie şi de o intervenţie chirurgicală. Şi totuşi, după doar puţin mai mult de o lună, a fost pe teren.

La mine e un pic mai bine, că mi-a curs sângele afară, din ureche. Am avut şi ceva noroc, dacă se poate spune. Aşa că eu sper că voi mai apuca să joc chiar şi în acest sezon", a spus Luca Mihai, pentru GSP.ro.

Luca Mihai critică felul în care a procedat Homawoo după intrarea oribilă

„Din păcate, nu mi-a trimis şi mie personal un mesaj în care să-şi ceară scuze. I-a trimis mamei mele un mesaj, dar m-aş fi aşteptat şă-mi trimită şi mie. Mai ales că, Silviu Lung mi-a povestit că, imediat după meci, s-a dus la el şi i-a reproşat ce mi-a făcut. Iar Homawoo a spus că ce, că abia m-a atins şi că nu e nimic grav.

Sunt cam supărat pe el, dar nu mai contează, important e să privesc cu încredere spre viitor, să pot să revin pe teren cât mai repede. Chiar mă simt tot mai bine, puţin câte puţin în fiecare zi. Fac progrese, mici, dar pentru mine sunt importante", a adăugat jucătorul lui Poli Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele