Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

Luis Enrique a dezvăluit în ce campionat şi-ar dori să antreneze: "Am avut contacte cu două echipe"

Uncategorized Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21532219/1/358388697-854502909365935-8909387425077087049-n.jpg

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a declarat că nu exclude posibilitatea de a antrena într-o zi în Premier League, chiar dacă în prezent este "complet implicat" la clubul francez, relatează AFP.

Un utilizator l-a întrebat pe antrenor, în timpul sesiunii de întrebări şi răspunsuri pe platforma de streaming Twitch, dacă ar fi interesat de o experienţă în Premier League.

Luis Enrique a răspuns: "Da, am avut contacte cu două echipe engleze chiar înainte de a mă alătura PSG. Am ales să nu merg, dar a fost util".

"Sunt complet implicat la PSG. Încă învăţ franceza şi sper să o vorbesc în curând, chiar dacă este dificil", a adăugat el.

Această sesiune pe Twitch este prima de când antrenorul a ajuns la PSG. În perioada Cupei Mondiale 2022 din Qatar, Luis Enrique, pe atunci antrenor al Spaniei, a oferit o sesiune aproape zilnică pe canalul său.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele