Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Luka Modric, acord verbal cu Real Madrid pentru prelungirea contractuală. Mijlocaşul de 36 de ani rămâne la cel mai înalt nivel

Real Madrid Publicat pe 15 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20468462/1/luka-modric.jpg

Real Madrid îl mai are sub contract pe Luka Modric până la finalul actualului sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Însă, spaniolii nu vor să îl piardă pe croat, chiar dacă acesta a ajuns la 36 de ani, şi vor să îi ofere un acord până în 2023.

Se pare că părţile s-au înţeles în mare parte, după cum notează mai multe publicaţii de presă sportivă din Spania, iar în perioada următoare va fi făcut şi anunţul oficial. Un lucru e cert, Modric tinde să îşi încheie cariera la Real Madrid, pentru care joacă de mai bine de nouă ani. El a venit la Madrid în 2012, de la Tottenham, pentru 35 de milioane de euro.

În acest timp, a jucat 402 meciuri, a marcat de 28 de ori şi a oferit 64 de pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 10 milioane de euro.

În acelaşi timp, Real are şanse mari să se departă de Luka Jovic

E clar că Luka Jovic (23 de ani) nu s-a adaptat la Real Madrid, iar ultimele informţii din presa din Spania anunţă faptul că atacantul vrea să plece în această iarnă. Nu mai suportă să fie printre ultimele variante în echipa lui Carlo Ancelotti şi vrea să îşi încerce şansa în altă parte.

În acest sezon, atacantul a jucat doar şapte meciuri (95 de minute) şi a oferit o pasă decisivă. El a venit în vara lui 2019 la Real Madrid, de la Eintracht Frankfurt, pentru 63 de milioane de euro, şi nu s-a adaptat deloc. E evident faptul că madrilenii au şanse mici să obţină cel puţin aceiaşi bani pentu care l-au luat.

În total, de la venirea la Real a marcat de două ori în 39 de meciuri.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele